İş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasetin yakından tanıdığı Hıdır Koç, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek ebedi hayata uğurlandı.

Başakşehir’de ikamet eden ve başta Başakşehir Onurkent olmak üzere birçok bölgede inşaat yapan Hıdır Koç, uzun süredir mücadele ettiği ve zaman zaman ‘atlattım’ dediği kansere karşı verdiği savaşa yenik düştü.

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

Dün gece ağırlaştığı için Çam ve Sakura Hastanesi’ne kaldırılan Koç, tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

CHP, TAM KADRO ORDAYDI

Her alanda olduğu gibi siyasi alanda da örnek kişiliği ile bilinen, sevilen ve örnek gösterilen Hıdır Koç, uzun süre CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı’nda görev aldı ve hizmet etti. Koç’un ölümünü duyan partilileri gerek hastanede gerek evinde ailesini yalnız bırakmadılar. Oğlu Timur Koç’un yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı CHP Başakşehir İlçe Örgütü Başkan Beyzade Kayabaşı ve tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Koç ailesini bir an olsun yalnız bırakmayıp acılarını paylaştılar.

İKİTELLİ CEM EVİ’NDEN UĞURLANDI

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve CHP Başakşehir geçmiş ilçe başkanları, Başakşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, İEOSB’de yer alan sanayi sitesinin kooperatif başkanları, çok sayıda iş insanı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de cenazede hazır bulundular. İkitelli Cemevi'nde kılınan cenazenin ardından Koç’un naaşı dualar eşliğinde memleketi Bingöl’de toprağa verilmek üzere gönderildi.

OĞLU HELALLİK İSTEDİ

Hıdır Koç’un oğlu Timur Koç kısa bir konuşma yaparak, “Babamdan alacağı olan varsa eğer biz buradayız ve her türlü borcu ödemek için hazırız, babamın alacağı olanlardan ise bir talebimiz yok hakkımız bizden yana helaldir. Siz de babama hakkınızı helal ediniz” dedi.

Kent Yaşam Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Celal Karaali/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı