İstanbul Taksim, 30 Ağustos Zafer Bayramı anma törenine ev sahipliği yaptı. Törene İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, İBB Meclis Üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım,  CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu katıldı.

Taksim Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakan protokol üyeleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı andı.

Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi! Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi!

İMAMOĞLU: BEKA SORUNLARINDAN KURTULMAK AMACIMIZ OLMALI

Milletçe 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bugün de Taksim'de atamızın huzurunda başladık. Vatan Caddesi'nde devam edeceğiz. Bu yıl özel bir yıl. Cumhuriyetimizin 100. yılında zafer bayramımızı kutluyoruz. 30 ağustos aslında cephedeki mücadelenin bir zaferle birlikte sonuca gitmesini temsil ediyor. Bu olayla birlikte Cumhuriyetimizin temeli atılmıştır. 

Sizin için 30 Ağustos hangi zaferleri çağrıştırıyor diye sorarsanız benim için Türkiye'yi eğitimde, teknolojide, bilimde ve çağdaşlıkta en yüksek seviyelere çıkarmaktır. 21. Yüzyıla, Cumhuriyete ve Atatürk'e layık bireyler olmayı inşallah başarırız. Ülkemizi ekonomi, mülteci ve deprem gibi beka sorunlarından kurtulmak amacımız olmalı. Ben de sorumlulukları hatırlatan ve uygulayan birisi olarak görev başındayım. 

Editör: Anıl Kılıçlı