Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu kez Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesisleri’nin temel atma törenini, ilçe protokolünün ve ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

ÜNER DÖNEMİNDE ÇATALCA SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLDU

Büyükçekmece’de öncelik öğrencilerin güveni Büyükçekmece’de öncelik öğrencilerin güveni

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner dönemi içinde; Millet Bahçesi, Cem Kara Yaşam Vadisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Muratbey Sosyal Tesisleri ve Çanakça Sosyal Tesisleri gibi önemli hizmetleri Çatalca halkının hizmetine sunduktan sonra bu kez Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesisleri’nin temel atma törenini gerçekleştirip, Dünya Şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’yı adeta bir sosyal tesisler ilçesi haline getirdi.

TEMELİ ATILAN SOSYAL TESİS PROJESİ ADETA EKSİKSİZ

Temeli atılan sosyal tesis projesinde; Toplamda 900 m² alana sahip bir ‘’Kapalı Düğün Salonu’’ ve 850 m² yüz ölçümüne sahip ‘’Açık Düğün Salonu’’ yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında; ‘’Açık Otopark Alanı’’, ‘’Çocuk Oyun Alanı’’, ‘’Açık Oturma Alanları’’, ‘’Kamelyalar’’ ve ‘’Peyzaj’’ düzenlemesi gerçekleşecek.

ÜNER: ENERJİ KAYNAĞIMIZ, İLÇEMİZE OLAN SEVDAMIZ

Temel atma töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda ilçemize olan sevdamızdan güç alarak ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne baktığımızda ilçemiz Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini Çatalcamıza kazandırmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemiz ya temel atma törenleri yada açılış törenleriyle adeta gündemden hiç düşmüyor. Bugünde Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesislerimizin temel atma törenimizi gerçekleştirdik. Çatalcamız daha önce kazandırdığımız ve bugün temelini attığımız sosyal tesislerimizle adeta sosyal tesisler ilçesi oldu. Doğup büyüdüğüm topraklara Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini kazandırmanın gururu, huzuru ve mutluluğu anlatılmaz yaşanır. İlçemize hizmet yolculuğunda daha gidecek çok yolumuz var diyor, bugünkü temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı