Başkan Üner’in Özel İlgi ve Kadın Destek Uygulaması Tanıtımı

Başkan Mesut Üner, 'Kades' Kadın Destek Uygulaması'nın tanıtımını yaparak, Çatalca'nın kadınlarına yönelik önemli bir adım attı. Davetli Çatalca'lı hanımefendiler, Başkan Üner'in salona girişiyle büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Üner ve eşi Aydan Üner, masaları ziyaret edip '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlama mesajlarını ileterek etkinliğe özel bir dokunuş kattı.

Teşekkürlerle Dolu Anlar ve Sanatla Buluşma

Başkan Üner'in konuşmasının ardından, ilçe sakinleri, Başkan Üner'e kazandırdığı hizmetlere duydukları minneti yoğun alkışlarla ifade etti. Sanatçı Altay'ın sahne aldığı etkinlik, unutulmaz bir atmosfer sunarak '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' coşkusunu doruğa çıkardı.

Günün Sonunda Mutlu Vedalar ve Hediye Sürprizleri

Eğlencenin ardından Başkan Üner, ilçe sakinlerine teşekkür ederek günün anısına çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan kadınlara hediyeler takdim etti. Bu anlar, katılımcıların yüzlerine mutluluk ve gurur getirdi.

Kartal tepeden tırnağa yenileniyor Kartal tepeden tırnağa yenileniyor

Başkan Üner'den Teşekkür ve Gelecek Dileği

Etkinlik sonrasında konuşan Başkan Mesut Üner, "Bugün tüm dünya için çok özel bir gün. Çatalca ilçemizde bu özel günü coşkuyla yaşatmak bize gurur veriyor. Daha nice mutlu, huzurlu, neşeli ve eğlenceli günlerde sizlerle birlikte olmak dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, tüm halkımıza etkinliğimize gösterdikleri yoğun katılım için teşekkür ederim." şeklinde duygularını ifade etti.

Editör: Sümeyra Duğan