Bu yıl Çatalca halkının hizmetine kazandırılan ve gerçekleşen yaz akşamı etkinlikleriyle adeta kültür-sanat bahçesine dönüşen Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde bu kez Nejat Alp sahne aldı. Birçok vatandaşın katıldığı etkinlikte Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaz etkinliklerinin katlanarak devam edeceğinin haberini verdi.

ÇATALCALILAR NOSTALJİ ORTAMI YAŞADI

Nejat Alp konseri, Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nin eşsiz ortamında konserde yerini alan Çatalca halkını adeta 80’li ve 90’lı yıllara götürdü. Nostaljinin ve eğlencenin doruklara çıktığı unutulmaz gecede ilçe halkının oldukça keyifli anlar yaşadığı gözlerden kaçamadı. Konsere gelen Çatalca halkı Nejat Alp’in şarkılarına eşlik edince sanatçı şarkılarının unutulmamasından dolayı oldukça duygusal anlar yaşadı.

Kartal tepeden tırnağa yenileniyor Kartal tepeden tırnağa yenileniyor

ÜNER: “YAZ AKŞAMI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK”

Muhteşem bir konser sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bizler Çatalcamıza hizmet yolunda gücümüzü halkımızın neşesine ve eğlencesine şahit olmaktan alıyoruz. Bu akşamda çocukluk ve gençlik yıllarımızın unutulmaz ismi Nejat Alp’i Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi sahnemizde misafir ettik. Nostalji dolu akşamda ve Millet Bahçemizin eşsiz ortamında adeta 80’li ve 90’lı yıllara doğru yolculuk yaptık. Daha nice neşeli ve eğlenceli yaz akşamı etkinliklerimiz durmaksızın devam edecek. Muhteşem katılım için tüm Çatalca halkımıza çok teşekkür ederim.’’ dedi.KENT YAŞAM HABER MERKEZİ