Başkan Mesut Üner 2019 yılında göreve geldiğinden beri mega kent İstanbul’un da sorunu olan otopark yetersizliğini Çatalca Semtinde az da olsa ilçe merkezinin farklı konumlarında otopark yaparak bu sorunu kökünden hallettiklerini belirtiyor.

OTOBÜS DURAĞINDAN YARALANILDI

Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı! Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı!

Başkan Mesut Üner göreve geldiği ilk etapta ilçe merkezinde Cumhuriyet Meydanın altına katlı kapalı otopark kazandırdı. Çatalca halkının otopark sorununa çözüm için adımlar atıldı. Mehmetçik Meydanı’na kapalı pazar kazandırıldı ve pazarın olmadığı günlerde kapalı pazar otopark olarak Çatalca halkına hizmet vermeye başladı. Yetersiz kalan otoparklara ilave olarak, Çatalca İTO Ortaokulu arkasında bulunan, otobüs durağı karşısını da otoparka dönüştürdü ve bu şekilde toplam nüfusu 77468 olan ilçede otopark sorunu önemli ölçüde giderildi.

‘‘DÜNYA ŞEHİR HAYATININ SORUNU OTOPARK’’

Otopark çalışmalarının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Günümüz şehir hayatının en önemli sorunlarından biri tüm dünyada otopark sorunu olarak bilinir. Dünya şehir hayatının sorunu otopark sorunu göreve geldiğimizde fazlasıyla ilçemizde de hissediliyordu. Bizde her sorunda olduğu gibi hemen kollarımızı sıvadık ve çözüm için çalışmalara başladık. İlçemiz merkezinde dört ayrı mekanda toplamda bin altı yüz yirmi beş araçlık otopark yapımı sağladık ve Çatalca ilçemizde otopark sorununu resmen bitirdik. Tüm halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı