Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı dolu dolu, onurlu, coşkulu bir programla kutladı. CHP Başakşehir'de değişen yönetimle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında da bu yeni enerjinin izi görüldü.

EMEKÇİYE ÖZEL İKRAM
Sabahın ilk ışıklarında Olimpiyat metro istasyonu alanında çorba ikramı vardı. İşlerine giden emekçiler, metroyu kullanan aileler, yaşlılar, kadınlar, gençler, CHP standında servis edilen çorbayı paylaştı. Böylesine anlamlı bir günde halkla buluşan, duyguda ortaklaşan fikir, yurttaşlar tarafından sıcak tebessümle ve sempatiyle karşılandı. CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul milletvekili Özgür Karabat, gün boyu süren etkinliklerin tamamına katılarak inanılmaz bir saha performansına imza attı.

YÜKSEK ENERJİ, GÜÇLÜ MOTİVASYON
CHP Başakşehir örgütü Bahçeşehir Gölet Tören Alanı’nda düzenlenen protokol kutlama programına kitlesel katılım yaptı. Önceki senelerin aksine alana yansıyan yüksek enerji ve güçlü motivasyon, 30 Ağustos’un adına ve şanına yakıştı.

FENER ALAYINA YOĞUN KATILIM
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının Başakşehir ayağında son durak Şahintepe Mahallesi oldu. Yıllardır Bahçeşehir testili kızlar bölgesinde gerçekleşen ve Gölet alanına kadar inen kortejle renklenen kutlama klasiği, bu yıl Şahintepe’ye taşındı. Bayraklarla, milli mücadele destanını yaşatan tiyatral formlarla, flamalarla, marşlarla gürleşen Fener Alayı binlerce insanı bir araya getirmeyi başardı. CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabasi ve ilçe yönetim kurulunun yoğun çaba ve alınteriyle ördüğü Zafer Bayramı günlüğü, tarihe not, geleceğe umut bıraktı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Editör: Anıl Kılıçlı