Yeğin Hıdırellez’i Sancaktepelilerle kutladı Yeğin Hıdırellez’i Sancaktepelilerle kutladı

CHP'den yapılan açıklamada Güngören ve Esenyurt için "başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir" denildi. Bununla birlikte 'Yüksel Yalçın kimdir, nereli, ne iş yapıyor?' soruları merak edilmeye başlandı. CHP Güngören’de Temel Akkoçlar’ın yerine Yüksel Yalçın’ı aday gösterdi. Peki, Yüksel Yalçın kimdir?

'Yüksel Yalçın kimdir, nereli, ne iş yapıyor?' sorusu gündeme geldi. Yerel seçime kısa bir süre kala CHP’nin Güngören adayı değişti. Cumhuriyet Halk Partisi Güngören ve Esenyurt ilçeleri için yeni aday atandığını duyurdu. CHP Güngören’de Temel Akkoçlar’ın yerine Yüksel Yalçın’ı aday gösterdi. Peki, Yüksel Yalçın kimdir?

YÜKSEL YALÇIN KİMDİR?
Yüksel Yalçın, 1970 doğumlu olup, 1991'de Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Beykent Üniversitesi'nde Genel İşletmecilik alanında yüksek lisansını tamamlayan Yalçın, şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İşletme Doktora Programı'nda tez aşamasındadır.

Profesyonel kariyerine 1992 yılında başlayan Yüksel Yalçın, ilk olarak otomotiv sektöründe Kalite Yönetimi ve aydınlatma sektöründe Üretim Planlama ve Kalite Yönetimi alanlarında görev yaptı. Kendi danışmanlık şirketini kurduktan sonra üretim sektörü başta olmak üzere birçok firma için Yönetim Sistemleri Danışmanlık hizmeti verdi.

Son 25 senede Endüstriyel Mutfak sektörünün önde gelen uluslararası markalarından biri olan Japon ortaklı Öztiryakiler Firması'nda Genel Müdürlük yaptı ve 13 Kasım 2020'den itibaren İBB İştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Editör: Anıl Kılıçlı