Yerel seçimler öncesinde CHP’deki kongre ve kurultay takvimi işlerken, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti.

CHP İstanbul eski Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun elinden mazbatasını alan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, yeni görevine resmen başladı.

KAFTANCIOĞLU: BAŞARILARI DAHA ÖTEYE TAŞIYACAĞINDAN EMİNİM

Görevi devreden Canan Kaftancıoğlu, “6 yıldır sürdürdüğüm il başkanlığı görevimi Özgür Çelik başkanımıza devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. CHP bugüne kadar elde ettiği kazanımları bir adım daha öteye taşıyacaktır. Ben de bugünden itibaren İstanbul’un en çalışkan bir üyesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Hayırlı uğurlu olsun diyorum başkanım.

Başkanımıza Selçuk Şirin hocamızın Anadolu’da her kız çocuğuna bir kitap seti kampanyasına destek amaçlı hediyemi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler? İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler?

ÇELİK: ZORLU SÜREÇLERDE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİLER

Mazbatasını alan Özgür Çelik kısa bir konuşma yaparak, “Ben de 6 yıldır görev yapan, zor şartlar altında mücadele eden bu örgüte çok teşekkür ediyorum. 5 büyük seçim atlattık birlikte. Salgınlar, depremler ve birçok seçim geçirdiğimiz 6 yıllık süreçte il başkanımız ve onun kıymetli yöneticileri büyük bir mücadele verdiler. Ben herkese sonsuz ve yürekten teşekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır. Başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Biz de başkanımız adına 10 fidan bağışladık ve başkanımızın dikili ağaçları olsun istedik. Biz zaten 5 yıldır gittiğimiz her yere çiçek çikolata değil, fidan ya da Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği gibi STK’lara yaptığımız bağışlarla gidiyoruz.” dedi.

İki başkanın aralarında konuşmadan birbirleri için hediye getirmelerine ilişkin konuşan Kaftancıoğlu, “Söylemeden geçemeyeceğim, biz birbirimize hediye verelim diye konuşmamıştık ama karşılıklı benzer niyetlerle böyle bir şeyin spontane gelişmesine çok sevindim. Çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı