AK Parti'nin elinde bulunan Sancaktepe Belediyesi için CHP güçlü aday adayı isimlerle ilçeyi almak istiyor. CHP Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı olan Alper Yeğin, Sancaktepe'de kazanacak aday olarak gösterildi.

HALK TARAFINDAN TAKDİR EDİLİYOR

Alper Yeğin Sivil Toplum Kuruluşlarını ekibiyle birlikte tek tek dolaşarak başkan seçildiği taktirde yapacağı hizmetleri anlattı. Çocukluğundan beri Sancaktepe’de yetişen Alper Yeğin İlçe Başkanlığı döneminde ve İBB’deki görevinde göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı ilçe halkı tarafından takdir kazanmıştı. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir kişiliğe sahip olan Alper Yeğin’in tüm halkı ayırım yapmadan sevgiyle kucaklaması kutuplaştırıcı siyaset atmosferinde dikkat çekiyor.

YEĞİN: SANCAKTEPELİLERE GÜVENİYORUM

Yeğin yaptığı açıklamada, "Sancaktepe’nin sokaklarında her düşünceden her partiden insanımızın desteğiyle ve halkımızın kararıyla Sancaktepe'de belediye başkan adayı ve belediye başkanlığını kazanacağıma adım gibi inanıyorum, Sancaktepeli vatandaşlarıma güveniyorum, beni yalnız bırakmayacaklar, ben de hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağım" dedi.

Kağıthane yeşilleniyor Kağıthane yeşilleniyor

"SANCAKTEPE'Yİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Bu yolda beş somut hedeflerinin olduğunu, kadınlar ve çocuklara öncelik vereceklerini Sancaktepe’yi kültür, sanat ve sporda İstanbul’un merkezi haline getireceklerini. Ulaşımı kolaylaştıracaklarını, ulaşımla ilgili tüm sorunları çözeceklerini belirten başkan aday adayı Alper Yeğin "Sancaktepe’nin kentsel dönüşüm, deprem, çevre ve imar sorunlarını tümden çözüme kavuşturacağız. Sancaktepe’yi yeni ve yaratıcı endüstrilerle buluşturarak cazibe ve çekim merkezi haline getireceğiz. Bu yolda kararlıyız İnancımız tam" ifadelerini kullandı.

"DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR"

Sancaktepe’nin bu değişime ihtiyacı var ve bu değişimi bizler hep beraber gerçekleştireceğiz. Bunun ispatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Yapamazlar, edemezler, yönetemezler, topal ördek dedikleri İBB yönetimini tüm engellemelere rağmen aslanlar gibi yönetiyoruz megakent İstanbul’da 16 milyona hizmet ve yatırım getiriyoruz. Aynı anda 10 metro hattını işleten dünyadaki tek şehir ünvanını sürdürüyoruz. Simdi de Sancaktepe için kolları sıvadık ve ekibimizle birlikte sekiz başlık altında topladığımız projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Eğitimden ulaşıma, sağlıktan kültür ve sanata kadar hayatın her alanında planlarımız, projelerimiz hazır. Stratejik öneme sahip, Sancaktepe yeşil kent olacak ve nefes alacak. Sancaktepe kültür-sanat vadisi olacak. Tüm bunları gerçekleştirmek için önce 31 Mart sürecini başaracağız. Bunun için çok çalışacağız. Her kapıyı çalacağız’ diyerek yapacakları icraatları anlattı.

Editör: Anıl Kılıçlı