31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala aday belirleme maratonu devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 240 noktada il ve ilçe belediye başkan adaylarını yapılan parti meclisi toplantısında belirlendi.

Esenyurt'ta polisten kaçmak isteyen yabancı uyruklu balkondan atladı Esenyurt'ta polisten kaçmak isteyen yabancı uyruklu balkondan atladı

Toplantının ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel, parti meclisinde 240 seçim çevresinde belediye başkan adaylarının belirlendiğini açıkladı.

BEHZAT Ç. KARAKTERİYLE DAMGA VURAN BEŞİKÇİOĞLU ADAY

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdal Beşikçioğlu ile ilgili soruya Yücel şu yanıtı verdi;

"Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır. Herhangi bir kriz söz konusu değildir. Bugün belirlenen 242 adayımız ve geçmişte PM’de belirlediğimiz adaylarımız MYK’nin ve PM’nin süzgecinden geçilerek, örgütlerimizden görüşler alınarak belirlenmiş ve PM kararıyla adaylaşmış arkadaşlarımızdır. Herhangi bir kriz söz konusu değil. Başka adaylar farklı iddialar ortaya koymuş olabilirler. PM kararıyla Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut adaylığına uygun görülmüştür."

Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la olan yakınlığı da geçtiğimiz dönemde gündem olmuştu.

İşte alfabetik sıralı tam liste;

Editör: Anıl Kılıçlı