İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 2019 yerel seçimleriyle birlikte belediyeyi teslim alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın belediye bütçesiyle ilgili aldığı kararlar dikkat çekiyor.

Kısıtlı bütçesi olduğu beyan edilen Beylikdüzü Belediyesi'nin televizyon ve gazetelere her dini ve milli bayramda reklam verdiği görüldü.

İKTİDAR GAZETELERİNE DÜZENLİ İLANLAR

Özellikle iktidara yakın olarak bilinen ve ulusal medyada güçlü olan yayın organlarına verilen yarım sayfa ilanların belediye bütçesinde önemli bir kısım oluşturduğu tahmin ediliyor. Bu gazeteler ulusal çapta büyük gazeteler oldukları için özellikle basılı gazetelerindeki ilan fiyatlarının da yüksek olduğu biliniyor.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

SOSYAL YARDIM BÜTÇESİ 4 KAT ARTIRILDI

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesinin yer aldığı 2023 Mali Yılı Performans Programı ve 2023 Mali Yılı Bütçe Tasarısı 18 Ekim 2022'de oylandı. 1 milyar 705 milyon lira olan bütçe oy çokluğuyla kabul edilmişti. Ekonomik şartlar nedeniyle sosyal yardım bütçesi 4 kat artırılmıştı.

Editör: Anıl Kılıçlı