Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Hizbullah davası kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Mehmet Emin Alpsoy’un cezası ‘kocama hali’ nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaldırılmıştı.

"YARIN ÖCALAN İÇİN DE..."

Sözcü TV'de konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Cumhurbaşkanı yetkisinin ileride Bölücü Terör Örgütü PKK Elebaşı Abdullah Öcalan için de kullanılabileceğini ifade etti.

Aksakal, "Cumhurbaşkanları, sürekli hastalık ve yaşlılık. Bu yetkiyi Kılıçdaroğlu da zamanı geldiğinde kullanabilir, Kenan Evren de Ahmet Necdet Sezer de kullanmıştır geçmişte.

Bu kişi HÜDAPAR'lı diye ölsün diyemez Cumhurbaşkanı, PKK'lı diye ölsün diyemez. Ergenekon'dan da yargılananları yine Erdoğan affetti.

Bunların siyasete malzeme yapılması doğru değil. Bu bir anayasal yetki. Bunu Cumhurbaşkanı istediğine kullanır. Yarın, Abdullah Öcalan için de kullanabilir mi? Kullanır vallaha." dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı