Beşiktaş'ın büyük umutlarla geçtiğimiz sezon transfer ettiği Dele Alli, çocukluğunda yaşadığı tramvatik olayları ağlayarak anlattı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Manchester United'ın efsane futbolcusu Gary Neville’in YouTube kanalı The Overlap’a konuşan Dele Alli, çocukken alkolik annesinin arkadaşı tarafından taciz edildiğini, uyuşturucu satıcılığı yaptığını ve köprüden aşağı sarkıtılmak gibi travmatik olaylar yaşadığını anlattı.

Alli şunları anlattı;

“Altı yaşımdayken annemin sürekli eve gelen arkadaşı tarafından taciz edildim, annem alkolikti. Sonra disiplini öğrenmem için Afrika’ya götürüldüm ve sonra geri gönderildim. Yedi yaşında sigaraya başladım ve sekizimde uyuşturucu satmaya başladım.”

“Yaşlı biri bana, bisikletli bir çocuğu durduramayacaklarını, böylece futbol topumla etrafta dolaşacağımı ve altından uyuşturucu alacağımı söyledi.”

“11 yaşımdayken… Yan evdeki bir adam tarafından bir köprüden sallandırıldım. Bir adam. 12 yaşında evlat edinildim ama o andan itibaren harika bir aile tarafından evlat edinilmiş gibiydim.”

Editör: Anıl Kılıçlı