CHP ilçe kongre süreçleri sürüyor. CHP Başakşehir'de yapılan kongrede bayrak değişimi yaşanmış ve ilçe başkanı eski Başakşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Beyzade Kayabaşı olmuştu.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı'nda dün yapılan devir teslim töreninde basın mensupları ve partililer hazır bulundu. Görevi eski başkan Deniz Bakır'dan teslim alan Beyzade Kayabaşı, partililere yeni başkan olarak ilk konuşmasını yaptı.

DSC_0208

Küçükçekmece'deki acı olayla ilgili tahkikat Küçükçekmece'deki acı olayla ilgili tahkikat

BAKIR: KİŞİLER GEÇİCİ BU MAKAM KALICIDIR
Partilileri selamlayarak konuşmasına başlayan önceki dönem CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır ise, “Mücadelesini birlikte sürdürdüğümüz bir görev değişikliği için buradayız. Kıymetli başkanımıza öncelikle görevinde üstün başarılar diliyorum. Yaklaşık 3 yıl önce bu görevi yine burada ben devralırken yine bugünkü heyecan vardı üzerimde. Görevi devralmak da devretmek de çok kutsaldır. Bu makamlar kalıcıdır, kişiler gelip geçer. Biz hatalarınızda da başarılarınızda da yanınızdayız hatalarınızı örtmekte gece gibi olacağız. Başarılarınızın sürmesi için yanınızda bu kardeşinizi göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

DSC_0216

KAYABAŞI: BU BİR BAYRAK YARIŞI, KİŞİLERİN YARIŞI DEĞİL

Kayabaşı, "Kadın kolları, gençlik kolları, sevgili partililer hepiniz hoş geldiniz. Bir kongre sürecini daha geride bıraktık. Bu demokratik bir şekilde yürütülen bayrak değişimi sürecinde tüm emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, kişilerin yarışı değil. Sayın ilçe başkanımıza geçtiğimiz 3,5 yıl içinde vermiş olduğu emekler dolayısıyla teşekkür ediyorum, bugünkü devir teslim törenimize geldiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı. Sümeyra Duğan/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı