CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendilerinden İzmir Karşıyaka ilçesinin belediyesini istediğini açıklamasının ardından Muharrem İnce, CHP'ye bir şiir yazdı.

Flaş kararlar; Mehmet Şimşek kamuda tasarruf paketini açıklıyor Flaş kararlar; Mehmet Şimşek kamuda tasarruf paketini açıklıyor

İnce'nin Memleket Partisi üyesi gençlerin önünde okuduğu şiir şöyle;

"BU ARKADAŞLAR SEÇİM KAZANMAK İSTEMİYOR"

Ama Memleket Partisi çok iyi davranmış size, eğer öyleyse eğer. Ama siz çok kötü niyetlisiniz demek ki. Değerli arkadaşlarım. Tüm ortakları bunları terk etmişken ben yardım elimi uzattım. Altılı masa darmadağın. Ben elimi uzattım bunlara. Memleket Partisi Atatürkçülerin partisi, ruh verecektir, heyecan verecektir. Gelin işbirliği yapalım dedim. Ama bunlar bize ihtiyaçları yokmuş demek ki. Yandaş gazeteciler de bunlarla birlikte %60’la kazanıyorlar zaten. Kazansınlar tamam. Bize de ihtiyaçları yokmuş. Bu arkadaşlar seçim kazanmak istemiyor. Bu arkadaşların derdi kurultay. Şimdi ben şiirle, edebiyatla ilgilenen bir fizik öğretmeni olarak sizlere birkaç deyiş okuyayım. Sonra da sorularınızı alayım.

“Ben diyorum siyasette ilke,
O diyor ki istedi benden ilçe,
Ben diyorum arada Ali de olsun,
O diyor her yer Veli’yle dolsun.
Ben diyorum İsveç’e hayır,
O diyor belediyede bizim adamları kayır,
Ben diyorum kaybedersin,
O diyor iftira atarım, saraya gidersin,
Ben diyorum genç cumhuriyete saldıranı aklama, paklama,
O diyor istedin benden Karşıyaka,
Ben diyorum kaybedersin demlenme,
O diyor uzak dur söylenme.”

Açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, Ümit Özdağ ile ilgili sorulan soruyu yanıtladı.

Editör: Anıl Kılıçlı