İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona gibi kulüplerde forma giyen, şimdi ise futbol hayatına teknik direktör olarak devam eden Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu 18 kişinin dolandırılma olayında ifadeler veriliyor. Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim gibi önemli isimlerin de yer aldığı soruşturmada 25 milyon dolardan fazla bir paranın dolandırıcılıkla zimmete geçirildiği iddia ediliyor.

ARDA TURAN: BÜTÜN BİRİKİMİM GİTTİ

Şikayetçi sıfatıyla ifade veren Arda Turan ise Seçil Erzan’ın kendisini sık sık arayıp bunaltması üzerine bahsettiği fona yatırması için önce 3 milyon doları elden verdiğini, Erzan’ın kendisini “Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil’ diyerek kandırdığını söyledi. 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, kendisine banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek, “Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti” dedi.

18 KİŞİ MAĞDUR

İstanbul’da banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davada mahkeme, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün ise tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşma 12 Ocak 2024 tarihine erteledi.

Editör: Anıl Kılıçlı