Güzel ve başarılı oyuncu Eda Ece, "ELLE Style Awards" Yılın Elle Kızı ödülünü alırken "Deprem bölgesinde yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" ifadelerini kullandı.

Eda Ece'nin konuşmasının o kesiti sosyal medyada paylaşıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Ece'nin deprem bölgesi hakkında yaptığı konuşmasına tepki gösterdi. Ece'den daha sonra sözleriyle ilgili açıklamalar geldi.

Trafikte 1 Mayıs Panik Atağı: İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak? Trafikte 1 Mayıs Panik Atağı: İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak?

AÇIKLAMA YAPTI

Sözlerinin tepki alması üzerine evine dönerken araçta bir paylaşım yapan Eda Ece şunları söyledi:

"Ablam söyledi öyle haberim oldu. Ben Şubat kapağı kızıydım ve maalesef felaketlerin olduğu eve denk geldi. O yüzden de ödül alma konuşmamda bir duyarlılık vardı. Biz 3 gün boyunca yalnız kalmış insanların acısını çektik, iş durdurduk ve elimizden gelen her şeyi yaptık. Orada zaten çok travmalı şeyler yaşadık. Bunu ayrı tutuyorum. Ben bir ödül konuşmasında niye depremin kelimesini geçireyim? Geçiriyorum çünkü Şubat ayı Elle kızıyım ben ve onunla ödül alıyorum yani. Buradan alaka çıktı yoksa ne alakası var yani yaptığım iyiliği de söylemem hiçbir şey söylemem. Esprimi de yaparım, fikrimi de söylerim, tamam?"

DEVAM ETTİ

Bu paylaşımını silen Eda Ece, yeni bir paylaşım serisi ile o sözlerine açıklık getirdi. Şubat ayı kızı olduğunu tekrarlayan Eda Ece 'linççi tayfa sandık şakama bozulmuş' ifadesini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı