Deprem bölgesine ilk zamandan beri yardımlarını sürdüren Korucu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanları Erdal Korucu ve Serdar Korucu tiyatro, dizi ve sinema oyuncuları ile bir araya geldi. KDC Tv’nin organize ettiği bir iftar yemeğinde oyuncular buluştu. KDC TV’nin Mecidiyeköy’deki merkez binasında Erdal Korucu ve Fırat Korucu sponsorluğu ile iftar programı gerçekleşti.

Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

KDC Tv Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kadıcık, Korucu Tekstil'in sahibi Erdal Korucu, Serdar Korucu ve Fırat Korucu, tarafından organize edilen iftar yemeğine;  Kent Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Celal Karaali, Yeşilçam’ın emektar oyuncularından FİLMSAN Başkanı Engin Çağlar, Hababam Sınıfı'nın gülen adamı Tuncay Akça, Oyuncu Özkan Güneş, Yılmaz Yalçın, Tolga Öz, Yaşar Kutbay, Adnan Kaygısız, Hasan Yıldız, Güldane Yücel , Selma Çaycım, Ertan güntav, Nurgül Bilgin, Deniz Güngör, Nurten Uyan, Ahmet Ürküt, Nejat Aşkıner, Tuğba tulum, Mehmet Yüksel, Murat Ormuyak, Müzisyen Çoban Ali, Mustafa Çoban, Bayram Kadıcık, Doğan Kadıcık, Şebnem Ceyhan, Yeşilçam Dernek Başkanı gazeteci İsmail Ölçerman, senarist ve oyuncu Mustafa Altınmakas, oyuncu kafe sahibi Ferzende Santor Şahin, udi sanatçısı Fatih Tombak, Koordinatör Ali Demir, sunucu Engin Arda ve Çılgın midyeci Sedat Korucu katılım gösterdiler.

        

KADICIK: SANATÇILARIMIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYE LAYIKTIR

KDC Tv Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kadıcık, organizasyonda birlik ve beraberliğin altını çizerken, “Bu bereket ayında pandemi döneminde zor dönemler geçiren tiyatro oyuncuları ile birlikte buluşup sorunlarını konuştuk. Sanatçılarımız bizim için her şeye layıktırlar.  Burada iftar yemeğimiz birçok sanatçı katılsa da bazıları başka işleri nedeniyle katılamadı. Ama desteklerini hiç esirgemediler.” dedi.

KORUCU AİLESİ EMEKTARLARI BULUŞTURDU

Sponsorlardan biri olan Erdal Korucu iftar programı ile oyuncu arkadaşlar ile buluşmanın mutluluğunu dile getirdi. Diğer sponsor Serdar Korucu ise Yeşilçam’ın emektarlarını ve çınarlarını misafir etmeninin önemine ayak basarak sözü Fırat Korucu’ya verdi. Fırat Korucu, ise sanatçıya ve emekçiye her vakit değer vermenin gerekliliğini belirtti.

OYUNCULAR DA EKONOMİDEN DERT YANIYOR

Programda Kadıcık'ın hoş esprileriyle iftar gecesi adeta bir şenlik havasına döndü. Emektar oyuncular tek tek kendilerini tanıttı. Ekonomik sorunların oyuncular üzerindeki etkileri de konuşulan konular arasında yer aldı. Son olarak toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi. SÜLEYMAN ÇAY KENT YAŞAM HABER MERKEZİ