Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ile Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Çakıl mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Güzel "Çatalcamız da özlenen halkçı, sosyal demokrat belediyeciliği hakim kılmak, Çatalcamızın tarihine en çalışkan belediye yönetimi olarak geçmek için belediye yönetimine talibiz.” diye konuştu.

GÜZEL, VAATLERİNİ SIRALADI

Güzel, göreve geldiklerinde, “Planlı Kent Çatalca” ve “Güzel Kent Çatalca” vizyonlarıyla Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi projesini hayata geçireceklerini açıkladı. Güzel,  merkezin içerisinde veteriner hizmetleri, aşı ve tedavi olanakları, rehabilitasyon ve eğitim programları verileceğini de vurguladı. Güzel konuşmasında şunları söyledi:

"ÇatalcaSenin diyerek Çatalcamıza tüm seferlerinin tek bir yerden başladığı ve içinde dinlenme ve sosyal alanların da bulunduğu minibüs terminalini kuracağız. Çatalcaya Hizmette Tam Yol İleri diyerek ilçemizi kurbanlık satış ve kesim merkezi haline getireceğiz.”

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

KALEİÇİ ESNAF GEZİSİ

CHP Adayı Erhan Güzel, CHP İstanbul ve Çatalca Kadın kolları üyeleriyle birlikte, Kaleiçi Mahallesinde saha çalışması da yaptı. Çatalca’yı marka yapacak projeleri olduğunu söyleyen Güzel, şu sözleri kaydetti:

"Hemşehrilerimizle beraber Çatalcamızda halkçı, sosyal demokrat belediyeciliği canlandıracağız. Belediye yönetiminde ortak aklı hakim kılarak, Çatalca Senin diyeceğiz. Çatalcamızı hep birlikte güzelleştireceğiz. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak. Çatalca çok güzel olacak" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı