Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı saatler kala seçim çalışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili Adayı Engin Altay, Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde Sinoplular ile buluştu. İstanbul Demokrat Sinoplular Platformu düzenlediği organizasyona Küçükçekmece Belediyesi ev sahipliği yaptı. 

ALTAY HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU
İstanbul Demokrat Sinoplular Platformu Başkanı Ahmet Zeytünlü’nün gerçekleştirdiği Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ev sahipliğini yaptığı buluşmaya; CHP İstanbul Milletvekili Adayı Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Turgay Özcan, STK başkanları, Siyasi ilçe başkanları, basın mensupları ve Sinoplu hemşehriler katılım sağladı.  


ZENGİN: SEÇİM ÜLKEMİZ VE GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ 
İstanbul Demokrat Sinoplular Platformu Başkanı Ahmet Zeytünlü, katılan herkese teşekkürlerini sunarken, “Pazar günü yapılacak seçim ülkemiz ve geleceğimiz açısından çok önemlidir. Bunu bilerek sandığa gideceğinizden eminim.” İfadelerini kullandı.  

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

ÖZCAN: SEÇİMİ KAZANIRSAK ENGİN ALTAY’I MECLİS BAŞKANI YAPACAĞIZ 
CHP İstanbul Milletvekili Adayı Turgay Özcan ise Engin Altay’ın seçimi kazandıktan sonra meclis başkanı olacağının müjdesini verirken Sinopluların oylarını istedi. 

ÇEBİ: BU ÜLKENİN EN FAZLA İHTİYACI DEMOKRASİ 
Günün ev sahibi olan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Önemli bir seçim arifesine girdik. Bu ülkenin en fazla ihtiyacı demokrasi, eşitlik ve adalettir. Devlet kurumlarının liyakatli insanların yönetmesini temelli ediyorum. Bu ülkeyi yöneten ortak aklı, kullanan tecrübeli yöneticiler olsun.” dedi.


ALTAY: BEN YAPARIM ANLAYIŞI GİDECEK, BİZ ANLAYIŞI GELECEK
CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, hemşeri dostlarıyla geçmişi yad etti. Altay seçim ile ilgili şunları söyledi: Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. AK Parti ve Erdoğan bizim düşmanımız değil. Biz bu altılı masayı ‘ülke ekonomisi kötü’ diye kurmadık. Tek adam, sistemin kararını veriyor. Ben yaparım anlayışı gidecek, Biz anlayışı gelecek.” 


ALTAY’DAN ERDOĞAN’A ‘BUZDOLABI’ BENZETMESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 21 yıllık iktidarını Altay,  ‘buzdolabına’ benzetti.  Altay, “Buzdolabını aldıktan sonra 5 yıl sonra bozulur, tamire verir yaptırırsın. 10’uncu yılına geldiğinde yine tamire bakıma verip baktırırsınız. Size soruyorum; 20 yıllık bir buzdolabı için servisi mi çağırırsınız, yenisini mi alırsınız? Tayyip beyin durumu da budur. AK Parti Artık milletin bağrından gelen değil. Lüks evler, lüks araçlar bozdu. Zenginlerle düşüp kalktılar, Mutasyon geçirdiler. Erdoğan biraz torun sevsin hatta ona büyük iyilik yapmış olursunuz.” ifadelerini kullandı.   


“KAHRAMAN POLİSİMİZİ KATLEDENLERE Mİ OY VERECEKSİNİZ?”
‘Bağcılar’da mahalle arasında 18 yaşındaki kız evladımızı Suriyelilerden dolayı bakkala gönderebiliyor musunuz?’ sorusunu soran Altay, “Yok gönderemiyorsunuz. Bu iktidar, Sinan Ateş cinayetini aydınlatmamıştır. Devlet, can güvenliğimizin teminatıydı. Ama artık değil. Hem Türk’ün hem Kürt’ün sevgilisi Gaffar Okan’dı. Hizbullah canileri ve 5 polis tarafından katledildi. HÜDA PAR Genel Başkanı çıkıp ‘Hizbullah terör örgütü değildir’ diyor. AK Parti listelerinden HÜDA PAR’a 5 milletvekili sunuluyor. AK Partililere sesleniyorum; kahraman polisimizi katledenlere ve ‘terörist’ diyemeyen partiye oy vermiş olacaksınız ”dedi. SÜLEYMAN ÇAY