Karabük'te bir yıl önce yaşanan trafik kazasında iddiaya göre eski Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu Ali Emre Gürel süratle gelip Behiye Portakal ve Salih Portakal isimli öğretmen çiftin aracına çok hızlı bir şekilde vurdu. Olay sonucunda öğretmen çift hayata veda etti.

CHP'nin Diyarbakır Sur adayıydı; Evinde ölü bulundu CHP'nin Diyarbakır Sur adayıydı; Evinde ölü bulundu

ESKİ VALİ OĞLUNUN KAZASINI ÖRTBAS ETTİRDİ İDDİASI!

Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel web sitesinde paylaştığı yazısında olayı anlatarak, eski Karabük Valisi Fuat Gürel, oğlu Ali Emre Gürel'in kusurlu bir şekilde neden olduğu kazayı örtbas ettirdiğini yazdı.

Üstelik yine iddiaya göre kazaya sebep olan Ali Emre Gürel'in aracını sigorta eden şirket, araç masrafları için hayatını kaybeden Portakal çiftinin ailesine bir de fatura gönderdi.

Fatih Altaylı'nın paylaştığı tutanak görseli;

Altaylı yazısında olaya ilişkin, "Kazayı yapıp, iki kişinin ölümüne neden olan Ali Emre Gürel’in babası Fuat Gürel Karabük Valisi idi. Ancak son valiler kararnamesi ile Fuat Gürel valilikten alınıp, mülkiye müfettişliğine atanınca 1 yıldır bulunamayan MOBESE kayıtları bulundu ve kazanın tam da görgü tanıklarının anlattığı gibi meydana geldiği ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı