Florya Spor Kulübü, sezona iddialı bir şekilde giriş yapıyor. Yeni yönetim ile şampiyonluk hedefine kilitlenen Florya Spor Kulübü, 17 yeni transferi ile bu sezona damga vuracak.

Hilton Otel’de Florya Spor Kulübü bir toplantı gerçekleşti. Hem yönetimin hem de yeni transferlerin tanıtıldığı toplantı da imzalar atıldı.

İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu' İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu'

İŞ İNSANLARINDAN KULÜBE VEFA

Yönetimde birçok iş insanının olması da kulübe gösterilen vefanın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. İşte yönetimde bulunan o isimler;

Başkan : Murat Ekinci

Başkanvekili : Mertcan Kaplan

As Başkan : Cihan Yeşilçay

As Başkan/Futbol şube sorumlusu : Eren Köstüklü

As Başkan/ Genel kaptan : Mustafa Samsama

As Başkan :Özgür Takılmaz

As Başkan : Cihan Yeşilçay

As Başkan : Burak Taşkın

As Başkan : Mustafa Köstüklü

As Başkan : Batuhan Baltacıoğlu

As Başkan : Engin Kilerci

As Başkan : Enes Türkhan

As Başkan : Nurettin Acembaba

As Başkan : Mehmet Dereli

As Başkan :Osman Çeliktaş

As Başkan:Mehmet Baduk

As Başkan:Suleyman Kuzu

Sportif direktör: Sefa Takılmaz

Futbol genel direktörü : Ferhat Yıldız

Teknik Direktör : İbrahim Demirbağ

Kaleci Antrenörü/Fizyoterapist: Berkan Parlak

FLORYA SPOR ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI 

Toplantı sonrasında transfer edilen sporcularla imza töreni gerçekleştirildi. Kulübün teknik kadrosunda bulunan, İbrahim Demirbağ ve Berkan Parlak profesyonel kişiye özel, antrenman çizelgesi ve testlerle takımı şampiyonluğa hazırlıyorlar. Florya spor kulübünün basın sözcüsünden edindiğimiz bilgilere göre, yeni futbol sezonunda Futbol okulu çalışmalarına yakın zamanda başlayacaklarını belirttiler. Florya spor kulübünün yönetim kadrosunun ortak söylemi yakın zamanda profesyonel liglerde mücadele etmek olduğunu belirttiler.