İBB ve Beykoz Meclis Üyesi Gülay Demirel, yerel belediyecilikte on yıldır edindiği bilgi, birikim ve deneyimlerini CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olarak taçlandırdı. Beykoz’un tüm kesimleriyle iç içe siyasi çalışmaları yürüten aynı zamanda Beykoz’da iyilik meleği olarak bilenen Demirel, Beykoz’un hak ettiği yönetime kavuşması ve sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşması için yola çıktığını ifade etti. Ülkemizi derin üzüntülere boğan Maraş Depremi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen bölgeye giderek  beş ay boyunca  depremzedelerin acılarını paylaşan ve İBB’nin hizmetlerini depremzedelere ulaştırmada önemli görevler alan Demirel, ‘Şimdi hem Beykoz’da hem de İstanbul’da meclis çoğunluğu ile iktidar olmak için çalışacağız. İktidarın her türlü engellemesine, pandemiye ve ekonomik krize rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte tarih yazmıştır. CHP’li Belediyelerin hizmetleri bu zorlu süreçte örnek bir çalışma sistemi ortaya koymuştur. İşte tam da bu nedenle Beykoz’umuzu partimizin sosyal belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak üzere yoka çıktım. Bu iddia ile bugün, aday adayı olarak huzurunuzdayım. Bu seçim dönemi tüm ilçelerimizde meclis çoğunluğu ile iktidar olma sorumluluğumuz var. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında kurucu partimiz asırlık çınarı hak ettiği zirveye taşıyacağız’ dedi.

Etek giyen erkek öğrencilerin 23 Nisanına soruşturma Etek giyen erkek öğrencilerin 23 Nisanına soruşturma

‘250 bin Beykozlu için müreffeh bir şehir inşa edeceğiz’

Beykoz’da birleşerek umudu örgütleyeceklerini ifade eden CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Gülay Demirel, ‘Tüm örgütümüzle bu hedefe birlikte yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partimizin; halkçı belediyecilik anlayışıyla cumhuriyetimizin 2. yüzyılı bizim onur ve gurur tablomuz olacaktır. Yeni nesil bir belediyecilik örneği ile 250.000 Beykozlu için müreffeh bir şehir inşa edeceğiz. Adil, yeşili koruyan ve yaratıcı bir başlangıç için yüksek bir sorumlulukla hazırladığımız projelerimizle Beykoz hizmet maratonumuzu yeni atılımlar ve yeni yatırımlarla başlatacağız. Önceliğimiz olan kent yoksulluğu ile mücadeleyi hak temelli sosyal projelerle başlatacağız. Bu çalışmaya paralel olarak deprem öncelikli imar planlama seferberliğini başlatacağız. Depreme dayanıklı yapılaşma sürecini destekleyecek ve vatandaşımızın memnuniyet temeline dayalı olarak gerçekleştireceğiz.

“Beykoz Yenileniyor Projesi”ni deprem gerçekliğini göz önünde bulundurarak başlatacağız. Geçici barınma ve toplanma alanlarını imar planlarında yeniden çalışacağız. Afet sürecinde güçlü iletişim ağları oluşturarak ulaşım yollarını afetlere dayanıklı duruma getireceğiz. İçme ve kullanma sularının depolanması için çalışmalar başlatacağız. “Yaşayan Beykoz” iddiamızla; Mahalle evleri, bilgi merkezleri, spor tesisleri, kültür ve sanat etkinlikleri, çocuklarımıza kreşler ve kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici merkezler yapacağız’ dedi.

‘İktidarımızda Beykozlular hak ettikleri hizmetlere kavuşacak’


CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel sözlerini şöyle sürdürdü; Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar her alanda hizmetlerimizi güçlendirerek, Beykoz'un potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Gençlerimizin ve kadınlarımızın katılımını artırarak, daha dinamik ve eşitlikçi bir Beykoz için çaba göstereceğiz. Bu yolculukta sizlerin desteği ve katılımı benim için çok önemli. Sizlerle birlikte Beykoz'u daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. İlçemizin her köşesine eşit ve adaletli hizmet götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Biliyorum biliyoruz Beykoz için ne desek az Beykozlu için ne yapsak az kalır.
Bizim iktidarımızda Beykoz ve Beykozlular hak ettikleri ve alacakları tüm hizmetlerle huzur ve mutlulukla yaşayacaklardır. Sağlıklı, mutlu ve müreffeh bir Beykoz için, birlikte yürümeye var mısınız? FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Sümeyra Duğan