Sığınmacılar Haberleri

sığınmacılar haberleri ve güncel sığınmacılar gelişmeleri, sığınmacılar ile ilgili tüm video, sığınmacılar fotoğrafları ve sığınmacılar haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Türkiye'deki kaçak Afganlarla ilgili hükümette bir hazırlık olduğunu dile getirdi.

GÜNCEL

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan ve sonrasında memleketine dönen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve iş insanı Erdinç Örencik, 10 Ocak...

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da kayıtlı olmayan Suriyeli sığınmacılara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

GÜNCEL

30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı. En dikkat çeken etkinliklerden biri de Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın...

GÜNCEL

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çok net mesajlar vererek sığınmacıların kalmasını isteyenlere vatana ihanet suçlaması yöneltti.

GÜNCEL

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan İstanbul'daki Suriyelilere süre verilerek çağrı yapıldı.

GÜNCEL

İstanbul Esenler'de polis aracı gören kaçak göçmenler, balkondan atlayarak kaçtı.

GÜNCEL

Afgan bir sığınmacı, Atatürk'e, 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'e hakaret ettiği ve bir kediye tecavüz ettiği videoları paylaştı.

DÜNYA

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması için çok dua ettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suudi Arabistan programında Türkiye’deki sığınmacıların anavatanlarına dönmelerini istedi.

GÜNCEL

Ankara'da yaşadığı belirtilen kaçak göçmenden IŞİD sempatizanlığı temalı bir video geldi.

GÜNCEL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni videolar paylaşmaya başladı. Kılıçdaroğlu özellikle gençlere çağrı yaparak, "Biz bu vatanı sokakta bulmadık" dedi.