Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Amasya'da bir miting düzenledi.

İmamoğlu, iktidar tarafından yöneltilen "çok geziyor" eleştirilerine yönelik, "Diyorlar ki çok geziyor. En çok gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kimmiş biliyor musunuz? O da oymuş. Bu resmi kayıtlarda da böyle." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti.

İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu' İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu'

İMAMOĞLU: BİR İMZAYI ATMAKTAN ACİZLER

Erdoğan'ın kendisi için "İstanbul'a bir çivi bile çakmadı" sözlerine yanıt veren İmamoğlu; "Bu akıl 4 yıldır benimle uğraşıyor. Siz anladınız kimin uğraştığımı. Bir insanın gönül gözü kör olmasın. Onları da iyileştireceğiz. Bu lafları bana yetiştireceğine masada dosya var. İmza at zaten 1 ay sonra gidiyorsun. 300 otobüs alacağız onun imzasını at. Metroya kredi alacağız onun imzasını at. İmzayı atmaktan bile geri duran insanlar bunlar" dedi. 

"KAZANANLAR KULÜBÜ DEĞİŞTİ"

Kazananlar Kulübü ifadesini tekrarlayan İmamoğlu, şunları söyledi;

- Bu süreçte bölünmeyeceğiz. Birliğin gücünü göstereceğiz. Birlikte kazanacağız. Bir avuç insanın dönemi bitiyor. Kazanlar kulübü değişti, şimdi millet kazanacak. Bu akıl 4 yıldır benimle uğraşıyor. Siz anladınız kimin uğraştığımı. Bir insanın gönül gözü kör olmasın. Onları da iyileştireceğiz. Bu lafları bana yetiştireceğine masada dosya var. İmza at zaten 1 ay sonra gidiyorsun. 300 otobüs alacağız onun imzasını at. Metroya kredi alacağız onun imzasını at. İmzayı atmaktan bile geri duran insanlar bunlar. 

- Partizanlığı İstanbul'dan söküp attık, şimdi de devletimizin bütün kurumlarından söküp atacağız. Bu seçimi sadece Millet İttifakı'na oy verenler için kazanmıyoruz. Seçimi 86 milyon için kazanacağız. 86 milyon insanı zengin etmeye geliyoruz. 

"ACELEMİZ VAR"

İmamoğlu, "İşi gücü 'ben' diyen akla 14 Mayıs'ta 'güle güle' dememiz için birliğin gücüne inanacağız. Asla bölünmeyeceğiz. Acelemiz var. Bir gün bile kaybedemeyiz. 14 Mayıs'ta seçimi kaybedemeyiz. Onun için birliğin gücüne inanacağız" diye konuştu. 

Editör: Anıl Kılıçlı