Merkezi Azerbaycan'da bulunan İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli, yönetim kurulu olarak verdikleri kararda, İstanbul Şube Başkanlığına İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'ı layık gördüklerini açıkladı.

YILDIZ’I ‘KARABAĞ’ MÜCADELESİ İÇİN TEBRİK ETTİLER

Çekmeköy'de yeni açılan İSBAM İstanbul Şubesi’nin açılışını Genel Başkan Samir Adıgözelli ve İstanbul Şube Başkanlığı’na atanan Ali Rıza Yıldız kurdeleyi birlikte keserek yaptılar. Açılışta bir konuşma yapan Genel Başkan Samir Adıgözelli, Azerbaycan Karabağ savaşında ve sonrasında İstanbul'da yaptığı aktivitelerle Azerbaycan'ın haklı olduğunu tüm dünyaya basın desteğiyle gözler önüne seren Ali Rıza Yıldız'ın çalışmalarından dolayı tebrik ederek 'İlk şubemizi Türkiye'de İstanbul'da açmanın gururunu yaşıyorum. Ali Rıza Yıldız başkanın bu görevi layıkıyla ve başarıyla yapacağına inanıyorum. Ali Rıza başkan bundan önce yapmış olduğu çalışmalarla bunları gözler önüne serdi, kendisini tebrik ederim, ilk şubemiz hayırlı, uğurlu olsun' dedi.

SÜPER PROJELERE İMZA ATACAKLAR

Derneklerinin amaçları arasında, Azerbaycan'ın başka ülkelerde tanıtımını yapmak, lobiler oluşturarak faaliyetlerini yürütmek, Azerbaycan'ın haklarını savunmak, medya, turizm ve iş dünyası ilişkilerini sağlamak olduğunu belirten İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli ' Ali Rıza Yıldız Başkanla önümüzdeki günlerde çok değişik aktivitelere imza atmayı planlıyoruz, bizleri takip etmeye devam edin' şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda, Genel Başkan Samir Adıgözelli ile Ali Rıza Yıldız Başkan'ın İstanbul'da ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte, Azerbaycan Karabağ savaşında özveriyle, cansiparane çalışıp haber yapan Türk gazetecilere, tv kameramanlarına ve habercilere düzenledikleri 'ZAFER GECESİ'nde' ödüllendirilerek plaket vermeleri,  yerli ve yabancı basında geniş yer almış ve büyük yankı uyandırmıştı.

YILDIZ, AZERBAYCAN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gecenin ardından Azerbaycan'a davet edilen Başkan Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan'da on beş gün incelemelerde bulundu.  Aralarında Karabağ'ında bulunduğu yedi şehri gezen Ali Rıza Yıldız, Vali, Meclis Başkanı, Milletvekilleri, Ana Muhalefet Parti Liderleri, Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

“HABERCİLERİMİZ, BİRER KORKUSUZ CENGAVERLER”

İSBAM İstanbul Şube Başkanı ve İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Yıldız ise yaptığı konuşmada 'Bu işbirliği ile, önümüzdeki günlerde çok değişik proje ve aktivitelerimiz olacak. Can Azerbaycan'ın sesini tüm dünyaya duyuracağız, haklılığını da gözler önüne sereceğiz. Canı gönülle Azerbaycan-Karabağ savaşında görev yapan tüm meslektaşlarımı kutluyorum, hepsi birer 'korkusuz cengaver' gibi habercilik yaptılar' dedi.

Açılışın ardından İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu yönetimi ve üyeleri ile çay içip bolca sohbet eden İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli, açılışın verdiği heyecanla dernek binasından mutlu bir şekilde ayrıldı. Sümeyra Duğan

Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı

Editör: Anıl Kılıçlı