8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla federasyona bağlı derneklere üye kadınları bir araya getiren Kangal Dernekler Federasyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Toplantıya Kangal Dernekler Federasyonu Başkanı Abbas Yaşar, AK Parti Beşiktaş Meclis Üyesi Bayram Koç ve Kadın Komisyonu başkanı Esin Aydın ile çok sayıda kadın katıldı. Kahvaltılı toplantıda ayrıca dernek yöneticileri kadınlara birer karanfil dağıttı. 


YAŞAR: HER ZAMAN HATIRLANACAK VE UNUTULMAYACAKTIR
Toplantıda bir konuşma yapan Abbas Yaşar, “Kangal Dernekler Federasyonu’nun paydaşları olan köy derneklerinin kadınları, çalışan, çabalayan, eğiten, eğitilen oldukları için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, her zaman hatırlanacak ve unutulmayacaktır.” dedi.  


AYDIN: EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Federasyon’un Kadın Komisyonu Başkanı Esin Aydın ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; KDF Kadınları olarak mücadele ve özgürlük yoluna girdiğimiz 8 Mart 1857 yılından günümüze dek hiç değişmeden devam eden, önüne çıkan engellere rağmen yılmadan  mücadele eden, asla denemekten vazgeçmeyen, kendine inanan, yapamayacağını söyleyenlere inat başaran, kimsenin sözüne kulak asmayıp hayallerinin peşinden koşan, gücünün  farkında olan,  toplumun her alanında haklarını arayan, eşitlik için mücadele eden, sadece kendini değil hayatındaki tüm güzellikleri seven tüm kadınlar!!! Emekçi Kadınlar günümüz kutlu olsun. ‘ dedi. 
KDF Kadın Komisyonu Sorumlu Yöneticisi Seher Çınar’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan tüm kadınlara karanfil dağıtıldı. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM