Cumhur İttifakı bileşenlerinin Kartal’da Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mimar Hüseyin Karakaya çalışkanlığı, mütevazılığı ve sempatik kişiliğiyle gönüllere giren AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelen Karakaya’nın yoğun programı görenleri hayrete düşürdü.

BİR GÜNDE 4 İFTAR 4 SAHUR

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Karakaya, imsak vaktine kadar dur durak bilmeden sahada vatandaşlarla bir araya geliyor. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan koşturan Karakaya, 24 saat içinde onlarca görüşme ve programa katılarak 4 iftar ve 4 sahur etkinliğine iştirak etti.

GİDİLMEDİK YER, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADI

İftar ve sahur programlarının yanı sıra esnaf ziyareti de gerçekleştiren Mimar Karakaya, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek projelerini anlattı. Deprem konusundaki hassasiyetiyle bilinen Mimar Karakaya, Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Bingöl Sitesi’nde de vatandaşların kentsel dönüşüm konusundaki sorularını yanıtladı.

İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler? İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler?

BUNLAR 'FRAGMAN'

Mimar Karakaya’nın tempo ve çalışma azminin, ziyaretlerini ve görüşmelerini 31 Mart akşamına kadar daha da artıracağı belirtiliyor. Diğer yandan Karakaya’nın olağanüstü temposu, nasıl bir belediye başkanı olacağına dair ipuçları veriyor. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı