Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

İş adamı İnan Kıraç, mal varlığına el koymak istediği gerekçesi ile kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

İnan Kıraç, tüm mal varlığını eğitime muhtaç çocuklara bağışlayacağını söyledi.

BASINA KONUŞTU

Cumhuriyet Gazetesi'ne konuşan İnan Kıraç, Kader Gülbaş adındaki o bebeğin ismini İpek Kıraç olarak değiştirdiklerini ve onu çok sevdiklerinin söyledi. 

Kızları İpek Kıraç'ın Türkiye'de Koç Lisesi'ndeki eğitim hayatının ardından ABD'de yüksek tahsil gördükten sonra 2007'de Türkiye'ye döndüğünü ifade eden İnan Kıraç, "2008'de ev alarak burada yaşamaya başladı. Annesi Suna Kıraç'ı en ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakmış olması beni ve annesini ziyadesiyle üzmüştür" dedi. 

TAŞINIRLARA VE HİSSELERE EL KOYDU

İnan Kıraç açıklamasında, İpek Kıraç'ı, Suna Kıraç'ın ölümünden sonra İpek Kıraç'ın annesinden kalan bazı taşınırlara el koymaya çalışmak ve şirketlere ait hisseleri emanet alarak sonrasında el koymakla suçladı. 

İpek Kıraç'ın hukuka aykırı olarak aldığı "mirasçılık belgeleri" ile işlem yapmasının baba-evlat ilişkisine zarar verdiğini belirten İnan Kıraç, uyarılarının da sonuçsuz kaldığını söyledi. 

İpek Kıraç ile Türkiye'de çeşitli davalarla mahkemelik olduklarını belirten İnan Kıraç bu süreçte, Fransa'daki eşi ve kendisine ait olan evin de İpek Kıraç tarafından hileli yollarla kendi üzerine geçirildiğini iddia etti. 

İnan Kıraç, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamayı şu sözlerle bitirdi: "Artık İpek adında bir evladım yoktur ve böyle bir kişinin soyadımı taşımaya hakkı olmadığını da kamuoyu önünde beyan ediyorum"

Editör: Anıl Kılıçlı