Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

Küçükçekmece, Kaymakam Mehmet Tunç’un göreve gelmesiyle birlikte ilk kez bu denli geniş katılımlı bir toplantıya sahne oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü anma törenleri düzenlenerek demokrasinin önemi hatırlanacak.

Küçükçekmece Kaymakamlığı anma etkinlikleri ile ilgili bir toplantı düzenledi ve ilçedeki tüm kesimler konuk edildi. 15 Temmuz günü yapılacak programların belirlenmesi ve yürütülmesi kapsamında katılımcıların fikirleri alındı. Küçükçekmece’de Kaymakamlık binasının toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya ilgi yoğun oldu. 

15 TEMMUZ İÇİN BULUŞTULAR

Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç’un ev sahipliği ile düzenlenen toplantıya; Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Güven Aydın, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Bambal, İlçe protokolü, mahalle muhtarları, Siyasi parti ve STK temsilcileri katılım sağladı.

TUNÇ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Bayram sürecindeki çalışmalarından bahseden Kaymakam Mehmet Tunç, “Ev ziyaretlerinde bulunduk. Bu vesileyle geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum. Önemli bir gündemle burada buluşuyoruz. Aslında ön hazırlık toplantısını gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz günü etkinliklerimiz olacak. Bu hafta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın yayınlamış olduğu format dahilinde içeriği belirleniyor. Kaymakamlık olarak İlçe belediyemize, STK’larımıza, Siyasi partilerin temsilcilerine ve muhtarlarımıza aktararak fikirlerini alıyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde anma programını icra etmemiz gerektiğini ifade ediyoruz. Bu hafta birlik ve beraberlik içinde etkinlikler düzenlenecek.” ifadelerini kullandı.  

BİR İLK: KENT KONSEYİ

Toplantının sonlarına doğru Kaymakam Tunç, İlçe protokolü, mahalle muhtarları, siyasi parti ve STK temsilcilerinin sorularını ve sorunlarını dinleyerek cevaplandırdı. Kent konseyi havasında geçen toplantının Küçükçekmece Kaymakamlığı’nda ilk kez yaşanması ise katılım gösterenler tarafından takdir topladı. Küçükçekmece’deki pek çok sorunları dile getiren katılımcıların sorunları Tunç ve Aydın tarafından not alınarak kısa sürede çözüme ulaştırılacağı mesajı verildi. SERKAN HORUZ-SÜLEYMAN ÇAY