Yine mafya film-dizilerini aratmayacak görüntüler İstanbul'da ortaya çıktı. İstanbul Küçükçekmece'de taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle restorandan çıkarılan grup, uzun namlulu silahlarla geri dönüp mekana kurşun yağdırdı.

Görüntülerde lüks bir otomobille restorana gelen maskeli 4 şüphelinin ortalığı kolaçan ettikten sonra, uzun namlulu silah ve tabancalarla restorana kurşun yağdırdığı anlar, ardından kaçtıkları sırada da ateş etmeye devam ettiği yer aldı.

Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi

MAFYA FİLMLERİNİ-DİZİLERİNİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre 4 kişilik grup, lüks bir otomobille cadde üzerinde bulunan restorana geldi. Taşkınlık çıkaran grubu restoran çalışanları mekandan çıkarttı.

Daha sonra araçla restoranın bulunduğu caddeye tekrar gelen şüpheliler, uzun namlulu silahla ve tabancalarla restorana kurşun yağdırdıktan sonra aynı araçla olay yerinden kaçtı.

Film sahnelerini aratmayan olayın görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde lüks bir otomobille restorana gelen maskeli 4 şüphelinin ortalığı kolaçan ettikten sonra, uzun namlulu silah ve tabancalarla restorana kurşun yağdırdığı anlar, ardından kaçtıkları sırada da ateş etmeye devam ettiği yer aldı.

Editör: Anıl Kılıçlı