Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

Süper Lig yayıncı kuruluşu Bein Sports’a çıkan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, gündeme ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. İlk kez bir MHK Başkanı televizyon yayınına çıkarken Orta, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta, ilk penaltı pozisyonunda yanlış karar verildiğini açıkladı. 
GALATASARAY İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü ‘Bir kulüp için değil, herkes için adalet’ sloganıyla Lale Orta’yı istifaya çağırmıştı. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta ilk penaltı kararı çok konuşulmuştu. Arda Güler’in ‘aldatmaya’ yönelik hareket yaptığını çoğu yorumcu açıkladı. 
LALE ORTA AÇIKLADI
İlk kez bir MHK Başkanı televizyon kanalına katılarak hakem hatalarını dile getirdi. MHK Başkanı Lale Orta, Bein Sports’ta Fenerbahçe ve Beşiktaş maçında yaşanan ilk penaltının yanlış karar olduğunu açıkladı. Penaltı pozisyonu için Orta, ‘Aldatmaca. Dünyanın hiçbir yerinde bun penaltı verilmez” dedi. Orta, program sonunda kulüpler için her ay bir gün belirleyerek pozisyonları açıklayacaklarını belirtti. 
ERTEM ŞENER’DEN ORTA’YA FLAŞ AÇIKLAMA
Orta için yorumcu Ertem Şener’den flaş bir açıklama geldi. Şener, “Erden Timur, 'elimizde belgeler var, buna MHK de dahil' dedi. 3 gün sonra Lale Orta, yayıncı kuruluşa çıkıp Galatasaray'ın haklı olduğu maçları tek tek açıkladı.” dedi.