Türkiye Jimnastik Milli Takımına sporcu çıkarması ile bilinen Lotus Ritmik Cimnastik Spor kulübü sporcularını unutmuyor. Küçükçekmece Atakent’te bulunan İBB Spor tesislerinde gerçekleştirilen yıl sonu gösterisinde genç sporcular hünerlerini sergiledi. Temel cimnastikte yeni başlayan 350 sporcu, Lisanslı grubunda da 45 sporcu barındıran Jimnastik kulübünde sporcular ödüller ve belgeler ile başarıları taçlandırıldı.

Programa katılanlar şu şekilde;  Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Lotus Ritmik Cimnastik Spor kulübü Başkanı Bekir Egeli, Lotus Ritmik Cimnastik Spor kulübü Baş antrenörü Anna Usova Egeli, Lotus Ritmik Cimnastik Spor kulübü müdürü Nilay Pekdoğan, sporcular, antrenörler ve veliler.

EGELİ: GENÇLERİMİZ BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAK

Kulüp Başkanı Bekir Egeli, ritmik ve estetik cimnastikte Türkiye’yi temsil ettiklerinin altını çizerken, ”Federasyon ve bakanlığa bağlıyız. Türkiye şampiyonası biterken, evlatlarımızın başarıları bize gurur verdi. Avrupa’da Balkan şampiyonasına gençlerimiz gidecek. Yarışma heyecanımızı orada yaşayacağız. Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Kaymakam Mehmet Tunç’ta katılmalarından dolayı teşekkür ederiz. Antrenman programıyla gençlerimizin seviyesini çıkartarak başarılar elde etmeyi amaçlıyoruz. Gençlerimiz gelecekte bayrağımızı dalgalandıracak.” dedi.

ANNA: CİMNASTİK; SABIR, EMEK VE SEVGİ İŞİDİR

Türkiye’de denkliği olan 5 hocadan biri olan Kulüp Baş antrenörü Anna Usova Egeli, “Jimnastik sporcusu olmak çok zor. Bu duyguyu yakalamak lazım. Bu duygu ve yetenek doğuştan geliyor. Herkes sporcu olabilir ama güçlü sporcu olamıyor. Çok emek ve sabır gereken bir iş. Çocukların bu işi sevmesi gerekiyor. 

AİLELERİN DUYGU DOLU ANLARI

Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Gencecik yıldızların gösterisi salonda bulunan ailelere duygu dolu anlar yaşattı. Gençler performanslarının ardından hocalarının ellerinden madalya ve taktir belgesini aldı.Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç gençlerin performansını yerinden izledi. Gençleri tebrik eden Tunç, madalyaları takdim etti. Süleyman Çay-Serkan Horuz