Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlanıyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Uğur’un en yakın arkadaşları katıldı.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

ALANSO: ELE GÜNE KARŞI YAPAYALNIZ BÖYLE DE BIRAKILMAZ Kİ

MFÖ grubu üyelerinden olan Uğur’un arkadaşı Mazhar Alanso ayakta durmakta güçlük çekti. Alanso, Uğur için şunları söyledi:

"Özkan'ım şu anda burada olduğunu hissediyorum. Konuşma hazırlayamadım ama 2-3 gündür halimiz darmaduman. Meşhur lafları vardır. 3'ümüz kimsenin anlamamasını istediğimiz konuyu kuş diliyle konuşurduk. Bunu herkes biliyor. Biz yakınları zaten biliyoruz. Özkancım herhalde sen de hissediyordun. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun. Meğer bütün Türkiye severmiş. Tanıyan tanımayan herkes herkes. Biz nasıl unutacağız. Ne yapacağız çaresiz. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yalnız gitmeden önce bir şey söylemek istiyorum . Ele güne karşı yapayalnız böyle de bırakılmaz ki.”