28’inci dönem Cumhurbaşkanlığı Genel seçimi için milletvekili aday adayları listeleri açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), genel seçimde milletvekili aday adayları ise belli oldu. İstanbul 3. Bölge’nin en etkin isimlerinden biri olan Psikolog ve aile danışmanı Jasmina Türkoğlu adaylığını duyurdu. Türkoğlu, MHP İstanbul 3. Bölge’den aday adaylığı listesine girdi.

TÜRKOĞLU: “HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE”

Jasmina Türkoğlu, milletvekili aday adaylığını şu şekilde dile getirdi: “Biz bu yolda sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘Her şeyden önce Türkiye’ desturu ile çıktık. Bu yolda genel başkanımıza ve partimize destek için milletvekili aday adaylığı sürecine girdim. İnşallah seçilip bu yolu layıkıyla yürüteceğim. Meclisteki gergin ortama bir psikoloğun şart olduğunu görüyorum. Meclisin psikolojisini elimden geldiği kadar düzelteceğim”

TÜRKOĞLU’NDAN DEPREMZEDELERE PSİKOLOJİK DESTEK

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

Deprem bölgesine ilk günden beri birçok kişi yardımlarını sürdürdü. Bunlardan birisi de Jasmina Türkoğlu oldu. Türkoğlu, Psiko Sosyal Destek ekibi ile Hatay’daki depremde etkilenen çocuklara psikolojik destek sağladı.   

JASMİNA TÜRKOĞLU KİMDİR

1986 yılında Bosna Hersek’te dünyaya geldi. 1990 senesinde Bosna-Sırp savaşı nedeniyle ailesiyle birlikte 1991 yılında İstanbul’a göç etti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde ilk orta ve lise eğitimini tamamladı. İsanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünden üstün başarı ile mezun oldu. İlk iş deneyimi ise özel sağlık kuruluşlarında yaptı. 2021 yılında Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde kendi adını taşıyan Jasmina Türkoğlu psikolojik aile danışmanlığı ofisini açtı.14 Mayıs genel seçimlerinde 28 dönem  MHP İstanbul 3.bölge milletvekili aday adayı oldu Türkoğlu’nun birçok yazmış olduğu makaleleri bulunmaktadır. ENGİN ZAFER-SÜLEYMAN ÇAY

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ- İSTANBUL HABER AJANSI 4