‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’  etkinleri kapsamında Başkan Mesut Üner güne özel bir programla bölgedeki usta kalemlerle Çatalca’da buluştu. Program sabah saatlerinde başlayıp, akşam saatlerine kadar devam eden tam günlük bir programla son buldu.

Sonsuz Mavi Sergisi Küçükçekmece’de Sonsuz Mavi Sergisi Küçükçekmece’de

Hazırlıklar Başkan Mesut Üner’in talimatıyla Çatalca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından günler öncesinden hazırlıkları ve planlaması başladı. Bölgenin usta kalemleri daveti için kendilerine, içinde günün programının da yazılı olduğu davetiye gönderildi.

ÖZEL PROGRAM SABAH BAŞLADI

Bölgedeki basın mensupları saat 09.00’da Çatalca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde toplandı. Burada toplanan basın mensupları tek bir araçla günün ilk programın gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner döneminde Çatalca halkının hizmetine kazandırılan Çatalca Belediyesi Çanakça Sosyal Tesisleri’ne geçildi. Burada güne kahvaltı ile başladıktan sonra Başkan Mesut Üner tesisleri bizzat gezdirdi.

ATATÜRK EVİ’NE ZİYARET

Çatalca Belediyesi Çanakça Sosyal Tesisleri’nde başlayan günün ilk programından sonra Başkan Mesut Üner ve beraberindeki misafir basın mensuplarıyla yine Başkan Mesut Üner döneminde ilçe kazandırılan ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ ve Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin birebir aynısı olan ‘’Atatürk Evi’’ müzesine geçildi. Hem ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ hem de ‘’Atatürk Evi’’ misafirlerin büyük beğenisiyle karşılık buldu ve günün anısına fotoğraflar çekildi.

MİLET BAHÇESİ’Nİ GEZDİLER

Sabah programlarının ardından Başkan Mesut Üner ve beraberindeki basın mensubu misafirleri yine Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri’ne geçti. Burada yenen öğlen yemeğinin ardından aynı lokasyonda bulunan ve Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Çatalca Belediyesi 300 Araçlık Katlı Kapalı Otopark, Otopark Üstü Dükkanlar, Cumhuriyet Meydanı ve yakında açılışı yapılacak Çatalca Belediyesi Modern Ticaret Merkezi ziyaret edildi.

SPOR ADASI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Yine Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan ‘’Çatalca Belediyesi Spor Adası’’ günün dördüncü ziyaret durağı oldu. Çatalca Belediyesi Spor Adası’ndaki Kapalı Olimpik Havuz ve Kapalı Spor Salonu gibi yatırımlar başta olmak üzere ziyarete gelen basın mensuplarının beğenisini aldı.

ÜNER: GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Yoğun ve tüm gün süren programların sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’100 Yıllık Cumhuriyet tarihimize geçen hizmetleri ilçemize kazandırma süreci için yola çıkarken, Atamızın ‘’Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’’ sözünü aklımızdan hiç çıkarmadık. Çatalcamız için gece – gündüz demeden durmaksızın çalıştık. Bugünlere geldiğimizde hedeflerimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünde ilçemize kazandırdığımız hizmetlerin sadece çok az bir bölümünü ziyaret ettik. Kazandırdığımız yüz elliye yakın projemizi hepsini gezme imkanımız yoktu. Aynı zamanda ilçemize ve bölgemize kalemiyle değer katan basın mensuplarımızla ziyaret etmek bize büyük bir keyif verdi. Bu vesileyle de tüm basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler’’ gününü kutluyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, diyor böylesine keyifli bir günde bizlerin sevincine ortak olan tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı