CHP'nin 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüştü. İmamoğlu ile İnce görüşmesi medyada, siyaseten CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e nezaketsizlik olarak değerlendirilmişti. 

İNCE: BEN ARAYIP GÖRÜŞMEK İSTEDİM

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmeyle ilgili bir açıklama yaptı. İnce, “Ekrem İmamoğlu’nu ben aradım. Kendisini uzun zamandır tanırım. 

Kendisine şunu söyledim, ‘İstanbul’u kazanmak önemli idi. Ama kaybetmemek daha önemli. Senin kaybetmen Cumhuriyetçilerin moralini bozar. Senin o yeri koruman lazım. Ben senin için ne yapabilirim?’ dedim.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

ÖZEL: NEZAKETSİZLİK OLUR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de 'siyasi nezaketsizlik' konusuna değinmeden İnce'ye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifi yapıldığı yönünde çıkan haberlere ilişkin konuştu. Özel, "CHP’den Muharrem İnce’nin aday olmasını bekleyemeyiz. Bunu biz söylesek nezaketsizlik olur. Bir partinin genel başkanına 'belediye başkanı ol' denmez" ifadelerini kullandı." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı teklifi yaptığı öne sürülmüştü.

Editör: Anıl Kılıçlı