31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Osmanlı Davet Salonu'nda AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği programa katıldı. Çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy ve vatandaşın katıldığı programda AK Parti İstanbul Milletvekilleri Şamil Ayrım ile Bayram Ocak da yer aldı.

YENİAY: KÜÇÜKÇEKMECE 5 YILDA 25 YIL GERİYE GİTTİ

Programda konuşan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, Küçükçekmece'deki başarılı belediye başkanlığı dönemini hatırlatarak, "Küçükçekmece için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle sahaya indim. Yaptığımız hizmetler ve projelerin atıl olarak kaldığı Küçükçekmece'yi görevi bıraktığım zamanki seviyenin çok aşağısında bulmaktan dolayı fazlasıyla üzgünüm. 31 Mart gecesinde ilçemizi geri aldığımızda bu kötü yönetilen 5 yılı hemen ilk yılımızda unutturacağız ve hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor! Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor!

KURUM: İSTANBUL'UN TEK BİR YERİNDE RİSKLİ BİNA KALMAYACAK

Yeniay'dan sonra kürsüye çıkan AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili vaatler vererek, "Göreve gelir gelmez tüm mahallelerimizdeki kentsel dönüşüm sorunlarını suratla uygulamaya geçip, yeni sıcak yuvalarımızı daha önce yaptığımız gibi yine biz yapacağız. Çok çalışacağız. Çünkü İstanbullulara söz verdik. İstanbul'un hiçbir yerinde tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Değerli kardeşlerim biz dönüşüm projelerimizi yerinde yapacağız, gönüllü yapacağız, hızlı yapacağız ki vatandaşımız sağlam, güvenli yuvasına kavuşsun. Sizlerin rızasını almadan tek bir adım atmayacağız, atmayacağız. Her mahallemizde dönüşümü başlatacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı