CHP’nin Türkiye genelindeki kongreleri sürüyor. Özellikle büyük rekabete sahne olan İstanbul ilçelerinde ilçe başkanlarının ve yönetimlerinin belirlendiği kongreler yapılıyor.

İstanbul’da CHP’nin güçlü olduğu ilçelerden Küçükçekmece’de Turgay Özcan ile Galip Özcan arasında büyük bir demokrasi şöleni yaşanacak. Pazar günü yapılacak kongrede CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı belli olacak.

Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi

TURGAY ÖZCAN: BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ

Yaşadığı seçim tecrübelerini hatırlatan Turgay Özcan, “Ülkemiz adına Küçükçekmece’miz adına hak, hukuk ve adalet mücadelemiz karanlıktan aydınlığa çıkana kadar sürecek.”

5 Yıllık İlçe Başkanlığım boyunca; 4 seçim deneyimi, örgütlü mücadelemizin gücü, ilk günkü heyecanımız ve ilçemizdeki tüm bileşenlerimizin mücadelesiyle partimizi 2024 yerel seçiminde yeniden iktidara taşımak adına var gücümüz ile çalışmaya devam etmek için yeniden adayım.

Görev yaptığımız süre boyunca ilçe yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik örgütlerimiz, mahalle temsilcilerimiz, belediye meclis grubumuz ve emek veren tüm yoldaşlarımızla birlikte sahada, sokakta uyum içinde çalışmalar yürüttük, aynı uyum ve mücadele bilinci ile çalışmalarımızı devam ettirmeye hazırız.

Bu bağlamda partimizin Küçükçekmece’ de ve İstanbul’ da iktidara yeniden gelmesi ve daha da güçlenmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’na adayım. Kongremizin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

GALİP ÖZCAN: BENİM ARKA BAHÇEM YOK

Cumartesi günü CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nda yoğun bir katılımla adaylığını açıklayan Galip Özcan ise “Asla kimseden güç almadım. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız eğilim yoklamasında da söylediğim gibi, Küçükçekmece’de kime sorarsanız sorun, Galip Özcan’ın telefonu 7/24 açıktır. Ben ilçe başkanı olduğum zaman 7/24 herkesin emrinde olacağım.

Galip Özcan halkla birlikte yönetecek, hep birlikte ilçenin kapısı açık bir şekilde yönetimi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Özcan konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Aday adaylarını sahneye davet eden Galip Özcan, “Benim arka bahçem yok, benim arka bahçem sizlersiniz. Sizin önünüzde her zaman saygıyla eğileceğim. Küçükçekmece’de kimse ‘ben’ demiyor, ‘biz’ diyor.” Fazıl Anıl Kılıçlı-Süleyman Çay/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı