Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, vatandaşa seslenirken Almanya'da yaptığı temaslar sırasında yaşadıklarını paylaştı. Özel, emekli maaşlarıyla ilgili ülkemiz adına hoş olmayan bir durumun ortaya çıktığını söyledi.

İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu' İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu'

Özel, “Almanya’daydım, 272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar, 'bir 0 eksik değil mi?' dediler.” dedi.

CHP EMEKLİ MİTİNGİ YAPACAK

Özel ayrıca büyük bir 'emekli' mitingi yapılacağını söylemişti. Özel katıldığı bir programda “Son derece yanlış yerden bakıyor. Biz bunun yerel seçim olduğunu unutmuyoruz. Ama onların da bunun milletin söylediği son söz olduğunu unutmaması lazım. Sen bu mesajı duymayıp şatafata, israfa devam eder, halka üstten bakarak bu kibri sürdürürsen millet erken seçim der ve bunu durduramazsın, bu milletin önünde duramazsın. Pazarda teyzem patlıcanın, salatalığın fiyatını gördüğünde ‘of bunlar gitsin, bunlarla olmuyor’ dediğinde erken seçim geliyor demektir. Bu sesler geliyor. Çok yakında büyük bir emekli mitingi yapacağız. Yeri ve zamanını değerlendireceğiz. Bizim mitinglerimiz barışçıl, sesimizi duyurmaya yönelik bir miting olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse ben emeklinin sesini duyurmak için elimden geleni yapacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Anıl Kılıçlı