Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve Başakşehir Belediye Meclis Üyesi İş İnsanı Murat Özkurt oğlu Ercan Özkurt’u 27.05.2023 Cumartesi günü muhteşem bir düğün ile evlendirdi. Mall Of İstanbul Hilton’da gerçekleşen düğün Siyaset ve İş dünyası Çevresini buluşturdu. Sanatçı Sevcan Orhon da söylediği güzel türkülerle düğüne renk kattı.

Tokat'lılar ve Sivas’lılar buluştu

Tokat ve Sivas’ın geleneklerine uygun gerçekleşen düğünde Damadın

Annesi Esma ve Babası Murat Özkurt çifti ile Gelinin Annesi Gülsen ve

Babası Mehmet ile beraber konuklarını kapıda karşılayarak düğün ve nikah törenlerine katılım yaptıkları için misafirlerine teşekkür ettiler. Konuklar kendilerine ayrılan masalara geçerek genç çiftler Derya ve Ercan’ın mutluluklarına ortak oldular.

Nikâhı Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Kıydı

Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hençerli davetlilerin huzurunda Kanada'da tanışan Derya ve Ercan'ın nikâhını kıydı. Çiftlerin Nikah şahitliklerini Gelin Derya Bulut’un kuzeni Deniz Kaya, CHP İBB Meclis Üyesi ve Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Özkan, Başakşehir Belediyesi CHP Meclis Grupbaşkanvekili Nizamettin

Kümeç, CHP Başakşehir İlçesi geçmiş dönem Başkanı İkitelli Çorapçılar Sanayi Sitesi Başkanı Sanayici İş İnsanı Kazım Özeren, Bahtiyar Öztürk ve Cuma Ergün şahit oldular.

Özkurt ve Bulut Aileleri oldukça mutluydular

Damat Ercan Özkurt’un Annesi Esma, Babası Murat Özkurt, Gelin Annesi Gülsen, Babası Mehmet'ın mutlulukları gözlerinden okundu.

Düğün; Tokat'lıların, Sivas’lıların, CHP'lilerin, İş Adamlarının ve STK temsilcilerinin buluşmasına sahne oldu.

Tokat'lıların, Sivas’lıların, CHP'lilerin, İş Adamlarının ve STK temsilcilerinin buluşmasına sahne olan düğünde Özkurt ve Bulut aile mensupları başta olmak üzere düğüne katılan her iki taraf akraba ve dostlarının yanı sıra Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve KİPTAŞ AŞ Genel Müdürü Ali Kurt genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular. Seçim Dolayısı ile düğüne katılamayan dost ve akrabalar da tebrik telefonları, mesajlar, çelenk ve çiçekler ile genç çiftleri kutlayarak ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

Sanatçı Sevcan Orhon da söylediği güzel türkülerle davetlilere keyifli anlar yaşattı ve Tokat'ın meşhur türküsü ELLİK ile halaylar çektirdi. Haber Foto-Hıdır Ulağ

 

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

TEŞEKKÜR

27.05.2023 Cumartesi günü oğlum Ercan Özkurt ve Gelinim Derya Bulut Özkurt’un gerçekleşen düğünümüze bizzat katılan, çiçek-çelenk gönderen, telgraf gönderen ve telefonla tebrik ederek mutluluğumuzu paylaşan başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İstanbul İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu'na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na, Erzurum'da seçim nedeniyle görevli olduğu için düğünümüze katılamayan CHP İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat'a, Oğlum ve Gelinimin nikâhını kıyan Avcılar Belediye Başkanımız Sayın Turan Hançerli'ye, Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İBB ve İlçe Belediye Meclis üyelerimize, İl ve İlçe Yöneticilerimize, İş Adamlarımıza, STK Temsilcilerine, Dernek Başkanlarımıza, akraba ve arkadaşlarıma, bütün davetlilerimize, nikah şahitlerimize çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

CHP İBB ve Başakşehir Belediye Meclis Üyesi, İş Adamı Murat Özkurt.

Editör: Anıl Kılıçlı