Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

31 Mart yerel seçimleri için aday gösterilen Eyüpsultan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve federasyon üyeleri basın mensuplarını CHP seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikte ağırladı.

EYÜPSULTAN YAŞAM KENTİ OLACAK

İlçenin adını “Yaşam Şehri” olarak değiştirmeyi öneren Özmen, burada yaşamın zorluğuna ve eksikliklerine dikkat çekti. Sağlık ocağı gibi temel hizmetlerin bulunmadığına ve bu nedenle vatandaşların komşu ilçelere gitmek zorunda kaldığına vurgu yaptı.

Özmen, Eyüpsultan’ı turizm açısından canlandırmak için de projeler sundu. Diğer ilçelerle kıyaslandığında turist sayısının düşük olduğunu belirten Özmen, buna rağmen Eyüp Sultan’ın turizm potansiyeline dikkat çekti. Özellikle geceleyin konaklama yapılması gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını belirtti.

EYÜPSULTAN'IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK

Adaylık sürecinde, Eyüpsultan’ın altyapısını güçlendirmeyi, trafik sorunlarını çözmeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Özmen, seçilmesi halinde bu projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Raylı sistem, otoparklar, trafik düzenlemeleri ve cadde-sokak düzenlemeleri gibi bir dizi proje önerisiyle Eyüpsultan’ın geleceğini şekillendireceklerini belirtti.

Editör: Anıl Kılıçlı