Şanlıurfa'da dehşet verici bir olay yaşandı. İddiaya göre resmi izni bulunmadığı belirtilen bir Kuran kursunda yatılı eğitim gören 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, kursun yanında ahırda asılı halde ölü bulundu.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

RESMİYETİ OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Sözcü'nün haberine göre, kursun Diyanet İşleri Başkanlığı'na kayıtlı olarak faaliyeti bulunmadığı ve resmiyeti olmadığı belirtildi. 

SORU İŞARETLERİ VAR

Olayla ilgili olarak bazı soru işaretleri de oluştu. Üç gün önce kaybolan çocuk için, tüm köylere haber verilip, Şanlıurfa'daki birçok haber sitesinde kayıp olduğu yayınlanmasına karşın, aramalar sırasında Kuran kursuna çok yakın olan bir ahıra neden hemen bakılmadığı sorusuna yanıtı aranıyor.

Arkadaşlarının, ‘Bu hayata alışamadı' iddiasında bulunduğu öğrenilen Abdulbaki Dakak'ın eğitim aldığı yerin resmi kaydının bulunmadığı, Beşat Mahallesi'ndeki bu Kuran kursunun hangi cemaate bağlı olduğu, burada kalanların yeme, içme ve diğer ihtiyaçlarının kimler tarafından karşılandığı, izinsiz nasıl faaliyet gösterdiği sorularının da soruşturmayla yanıt bulacağı belirtildi.

Editör: Anıl Kılıçlı