İYİ Parti, seçim çalışmalarını büyük bir heyecan ve kararlılıkla sürdürüyor. İYİ Parti Şişli Seçim Koordinasyon Merkezi, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı katkılarıyla açıldı.

Yüksek katılımın olduğu açılışa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Ünal, İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları, İYİ Partili Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Katılım beklenenden yüksek olunca alanda adım atacak yer kalmadı.

AKŞENER: İLK KEZ BÖYLE BİR SEÇİM GÖRÜYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 30 senedir siyaset yaptığını belirterek "Pek çok rezillikler gördüm, bu ülke gördü. Amma velakin rezilliğin dibine girmiş bir seçim hayatımda ilk defa karşılaştığım seçim. İnanın bu ülke darbeler gördü, hızla kurtulduk. En son 15 Temmuz'u gördük. Bu aziz millet, devleti hem sokaktan hem köprüden toplayıp getirdiniz, demokrasiye sahip çıktınız ama bu seçimde muhalefeti desteklediğiniz takdirde siz darbeci oluyorsunuz. Aynı zamanda işgalci oluyorsunuz, aynı zamanda FETÖ'yü kazandırıyorsunuz." dedi.

“ERDOĞAN’I EMEKLİ YAPIP, KILIÇDAROĞLU’NU ÇANKAYA’YA GÖNDERECEĞİZ”

Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Akşener, seçimlerde Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçileceğini savunarak konuşmasını şöyle sonlandırdı;

"Sayın Erdoğan, üzgünüm söylemeliyim, patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler. Nerede yiyecekler? Sandıkta yiyecekler. Nasıl yiyecekler? Helal oylarıyla yiyecekler. Sonuç ne olacak? 14 Mayıs akşamı sana 'güle güle' diyeceğiz, seni emekli edeceğiz. Kılıçdaroğlu'nu da alkışlar altında Çankaya'ya götüreceğiz." Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı