İstanbullular dikkat. Şemsiyesiz dışarıya çıkacaklar sırılsıklam olabilir. Meteoroloji'nin yaptığı son dakika açıklamasına göre bugün Türkiye'nin beş bölgesinde sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da ise sağanak yağış öğle saatlerinde bastıracak.

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

HAVA SICAKLIĞI DÜŞMEYECEK

İstanbul'da hava sıcaklığı 19 derece olacak.  Sağanak yağış İstanbul'da öğle saatlerinde bastıracak. Ankara'da hava sağanak yağışlı, sıcaklık 23 derece, İzmir'de hava parçalı bulutlu 24 derece olacak. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgârın, bu sabah saatlerinden sonra İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Editör: Anıl Kılıçlı