İYİ Parti seçime saatler kala çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı’nda Proje Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

Projelerini sıralayan Seyithan İzsiz, alışılmış milletvekili hareketlerinin tarih olacağını söyleyerek, telefonunu asla kapatmayacağının sözünü verdi. İzsiz, İstanbul’un en büyük sorunu olan deprem konusunda da kentsel dönüşüm yarasına milletvekili olarak eğileceğini ve konut mağdurlarının sorununu çözeceğinin sözünü verdi.

Yer kalmayan kültür sarayındaki binlerce kişiye konuşan İzsiz, Umre adayları anneler için büyük bir müjde verdi. İzsiz, “Umre annelerine şunu söylemek istiyorum; Tekrardan bir çekiliş olacak mı diye soru işareti var annelerimizin kafalarında. Bugün artık çekiliş falan yok, başvuranların hepsi gidecek!” dedi.

İZSİZ: BU BÖLGEDE SİZİ TEMSİL EDECEK TEK BİR KİŞİ VAR

Davetlilere hitap eden Seyithan İzsiz, “Siyasette çok önemli bir şey var; kar topu etkisi. Bir kişiyi düşünün, bir oyu vardır ama etki alanı daha fazladır. İş insanı ve kanaat önderlerini düşünelim; yüzlerce oy potansiyeli vardır bu kişilerin.

Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

Biz yıllardır bir araya gelip neden bizim bölgemizden parlamentoda biri yok diye düşünürüz ve bundan dert yanarız. Bugün yine parti genel merkezlerinde yapılmış listelerin halkın önüne koyulduğunu görüyoruz. Halbuki olması gereken bu değil. Bölge insanının içinden birilerinin olması lazım. Halkın ulaşabildiği insanlar olması lazım. 1 milyon seçmeni olan Beylikdüzü ve Esenyurt’ta kimse yok mu bu halkı temsil edecek? Çok samimi söylüyorum listelere bakın, burada bölge insanını temsil edecek tek bir kişi var o da karşınızdaki bu kardeşiniz. Neden bir telefon uzaklıkta bir parlamenter göndermeyelim? Bugüne kadar bölgemizde haksızlık yapanlara gelin bu kardeşiniz üzerinden öyle bir ders verin ki bunun sesi Ankara’dan duyulsun. Yarın tercih edilen sadece Seyithan İzsiz olmasın, Ayşe’ler, Fatma’lar, Mehmet’ler, Halis’ler olsun! Karadenizliler, İç Anadolulu insanlarımız kendilerinden temsilci görmek istiyorsa Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımız da kendilerinden birilerini görmek istiyorlar.” dedi.

“SON GÜNÜMÜZ, TELEFONLARINIZA SARILIN!”

Seçim için saatler kaldığını söyleyen İzsiz, “Buradaki herkesten rica ediyorum. Programımız bittikten sonra evinize veya iş yerinize geçin ve telefonunuzu elinize alın. Ben biliyorum ki nazınızın geçeceği en az 200-300 kişi vardır. Bu salonda sayın genel başkanımız gelip 3-5 insana hitap edecek. Burada 3-5 bin kişi varsa ve her birimizin arayacağı 50 kişi varsa bu en az 150 bin kişi yapar. Geleceğimiz ve memleketimizde hukukun yeniden tesisi için 50 kişiyi aramak zor mu arkadaşlar? Bugün hayıflandığımız tek şey zamanın çok az kalması. Ama yine de bu kısa süreye çok önemli çalışmalar sığdırdık. Bundan sonraki dönemde artık ekonomi ve hukuk gibi konuları konuşmamak ve kendinize hizmet edecek birisi için oyunuzu istiyorum.” dedi.

Seyithan İzsiz İYİ Parti’nin politikalarına da değinerek sözlerini şöyle sonlandırdı;

“Benim kendimin de çok sevdiğim bir özelliğim var. Ben çok vefalı bir insanım. Ve bana göre vefası olmayan insan kendisini kontrol etsin. Yine söylüyorum. Bugün son günümüz, telefonlara sarılın ve yakınlarınızı ikna edip Ankara’da bölge insanını yok sayanlara dersini verin.

“AKŞENER’İ YAKINDAN TANIMALISINIZ”

İYİ Parti merkezde konumlanmak istiyor. Tüm kesimlerin ortak partisi olmuş durumdadır İYİ Parti ve Rabbim de nasip ederse iktidara yürüyor. Meral Akşener’i tanımadan önce biraz mesafeli olabiliyorsunuz. Tanıdıktan sonra bir Anadolu bir Cumhuriyet kadını olduğunu, elleri duada, alnı secdede bir kadın olduğunu gördüm. Sözünün eri bir kadın olduğunu da söylemeye bile gerek yok. İYİ Parti parlamentonun denge partisi olacak. Allah nasip ederse, yarın İYİ Parti’nin yüzde 15-20 bandında yaklaşık 100 milletvekiliyle parlamentoda bir emniyet sibobu olduğunu göreceğiz.” Sümeyra Duğan/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı