Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

Çalışan vatandaşlar için yorucu geçen bir haftanın daha ardından hafta sonu etkinliği için sinema iyi bir seçenek. Beyaz perde önünde vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için 5 yeni film vizyonda. İki animasyon, bir korku, bir psikoloji ve bir de Türk komedi filmi izleyicisini bekliyor.

Vizyonda 5 yeni film;

Dilek (Wish): Animasyon film, dileği evrene ait bir güç tarafından yanıtlanan Asha'nın hikâyesini konu ediniyor. Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. ‘Dilek’, cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlar.

Kara Cuma (Thanksgiving): Film, Kara Cuma isyanının trajediyle sonuçlanmasının ardından, Şükran Günü'nden ilham alan gizemli bir katilin kötü şöhretli bu özel günün ortaya çıktığı yer olan Plymouth, Massachusetts'te terör estirmesini konu alıyor.

Kötülük Diye Bir Şey Yok (Evil Does Not Exist): Ryûsuke Hamaguchi imzalı film, Tokyo'ya yakın Mizubiki köyünde yaşayan Takumi ve kızı Hana'nın, yaşadıkları yere oldukça yakın bir arazide, bölgenin ekolojik dengesini bozacak bir tatil tesisi kurulacağını öğrenmeleriyle yaşadıklarını konu ediniyor.

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı: Filmde, bir grup çocuğun, Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, arkadaşlarını aramak ve buldukları T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli bir maceraya atılması anlatılıyor. Nasreddin Hoca ve çocuklar, şehirlerine gelen bir dinozor araştırma ekibinin keşiflerini öğrenir. Ekip üyesi Selim, kötü niyetli kişilerden kaçarken yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Cemil ve çocuklar, kalan dinozor yumurtasını bulurlar ve içinden çıkan bebek T-Rex ile kalmışlardır. Onu korumak ve Selim'i kurtarmak zorundadırlar.

Ölümlü Dünya 2: Kendi sorunlarıyla boğuşan Mermer ailesinin hikayesini konu ediyor. Artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesi kendi sorunlarıyla boğuşur. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çeker. Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Ancak Zafer’in örgütün eline düşmesi hepsinin hayatını alt üst eder. Zafer’e kavuşmak için yol arayan Gazanfer, çareyi eski bir dostundan yardım istemekte bulur. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarına kavuşmak için son bir vurgun yapmak zorunda kalacaktır.

Editör: Anıl Kılıçlı