AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Bahçeköylü kadınlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Bayraktar, “Bu seçim, bir partiyi seçmenin ötesinde, bir kişiyi seçmenin ötesinde Sarıyer’imizin ve çoluk çocuğumuzun geleceğinin seçimi. Sarıyerimizin ve çocuklarımızın 5 yılını daha israf etmeyelim” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, her sabah güne Sarıyerli kadınlarla kahvaltılı toplantılarla başlıyor. Bayraktar, bugün de AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın Bahçeköy’de düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Bayraktar, “Çok önemli bir seçimin eşiğindeyiz. Bu seçim, bir partiyi seçmenin ötesinde bir kişiyi seçmenin ötesinde, Sarıyer’imizin ve çoluk çocuğumuzun geleceğinin seçimi. Çocuklarımızın ve Sarıyer’imizin bir beş yılını daha israf etmeyelim. Hepimizin hayali, huzur endişesi olmayan bütün sorunları çözülmüş Sarıyer” dedi.

SARIYER TURİZMİN VE TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLACAK

Sarıyer’de yaşayan herkesi genciyle yaşlısıyla yediden yetmişe herkesi refaha ulaştırmak ve kalkındırmak istediklerini vurgulayan Bayraktar, “Biz Sarıyer’i turizmin, ticaretin, sanatın, kültürün, bilimin, teknolojinin, sporun, sağlığın, eğitimin, balıkçılığın ve organik tarımın merkezi yapmak istiyoruz. Neden bunu yapmak istiyoruz? Sarıyer’i biz sanayiinin merkezi yapamayız. Bacası tüten fabrikaları Sarıyer’e kuramayız. Biz bunları yaptıktan sonra Sarıyer’in ekonomisi canlanır, istihdam oluşur, işsizlik problemi ortadan kalkar. Kısacası Sarıyer bütün olarak zenginleşir” diye konuştu.

SORUMLULUK SEFERBELİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

31 Mart seçimlerine ilişkin açıklamalarda da bulunan Bayraktar, oy verirken hizmet anlayışının yanı sıra milli bir pencereden de bakmak gerektiğini ifade ederek, “Talimatları Kandil’den alan bir partiyle işbirliği yapıyorlar ve bunu kapalı kapılar ardında pazarlıklarla gerçekleştiriyorlar. Milleti kandırmak için resmi olarak açıklayamıyorlar. Peki bunları hesaba çekecek olan kimler? Sizlersiniz değerli dostlar. Bir sorumluluk seferberliği içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

BORCU YOKSA ARAZİLERİ NİYE SATIYORSUNUZ

Sarıyer Belediyesi’nin yaklaşık 600 milyon TL borcu olduğunu söyleyen Bayraktar, “Batmış bir belediye var. Bunu inkar ediyorlar. SGK’ya olan 202 milyon TL borcun 26 milyon 945 bin TL’sini içinde vatandaşlara ait binaların da olduğu araziyi SGK’ya vererek ödediler. Geri kalanı için hangi Sarıyerlinin oturduğu evi, arazisi, hangi kuruma, şirkete verilecek bilmiyoruz. Savurgan ve esaret altında bir belediye var” dedi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi