CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önseçim açıklamasının ardından siyasete hızlı bir giriş yapan CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Umut Veli Develi, önseçim çalışmaları boyunca şüphesiz en dikkat çeken isimler arasında yer aldı.



*“Takdir üyelerimizin”* Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan ve süreç boyunca inancı ve heyecanı dikkatlerden kaçmayan Develi, “Yorucu ve bir o kadar da keyifli bir önseçim süreci geçirdik. Parti üyelerimize ulaşmak, kendimi anlatmak için oldukça çaba sarf ettim. Ulaşabildiğim herkese kendimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Çalışmalarım seçim saatine kadar devam edecek. Takdir parti üyelerimizin” şeklinde konuştu. *Teşekkür etti*




Önseçim süreci boyunca aday adayları kadar, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları da muazzam bir çalışma temposu içerisine girdi. Aday adayları kendilerini anlattı, yönetici ve üyeler de uzun toplantı programlarını dikkatle takip ettiler. Bu durumu görmezden gelmeyen Umut Veli Develi, büyük fedakârlıklarla emek veren İlçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarını telefonla arayarak, teşekkür etti. Develi’nin konuşmalarında, “Nasip olursa milletvekili adayınız, olmazsa da parti üyesi olarak partime hizmetkâr olacağım” ifadelerini kullandı. 


Editör: Haber Merkezi